Motosiklet için Müzik Tavsiyesi

Rr6

arkadaşlar daha önce hatırladığım kadarıyla geçen sene bu konuyla ilgili bir iki topic açılmıştı ama bulamadım:pale:

siz genelde motosiklet üzerinde hangi tarz müzikleri dinliyosunuz ? hangi tarz müzikler dalgınlığı dikkatsizliği azaltır ?

bir iki parça önerisi verebilirmisiniz ? Şimdiden Teşekkür ediyorum:rendeer:

En güzeli egsoz sesi. Egsoz yanlış yazılmış olabilir, idare edin.

Motosiklet tepesinde müzik dinlemek çok tehlikeli bence. Yolun nerdeyse %70 ini arkamı kollayarak gidiyorum. Müzik dinlersem ters biner giderim herhalde.

Rr6

Motosiklet tepesinde müzik dinlemek çok tehlikeli bence. Yolun nerdeyse %70 ini arkamı kollayarak gidiyorum. Müzik dinlersem ters biner giderim herhalde.

sende haklısın:) bağcıların neresinden dikkatimi çekti yakınız birbirimize:)

Rr6

bende halkalıdayım avrupa konutlarının orda istersen iletişime geçelim 0507 426 13 51 mesajlaşırız

Kaybedenler kulübünün şu müziği gayet hoşdu

Can Gox- Wrong side of the road

Kaybedenler kulübünün şu müziği gayet hoşdu

Can Gox- Wrong side of the road

http://www.youtube.com/watch?v=beTSyKPdzEU

Çok dinledim bunu ya motor yokken 2 km kadar yürüyodum gece 2de kimse yok bu şarkıyı dinliyordum hep :d Biraz ters olucak belki ama bu şarkıyı dinlerken böyle kırmızı renk üstü açık 68 mustang le upuzun dümdüz bi yolda giderken hayal ettim :D

ama motorda şarkı dinleyebiliceğimi sanmıyorum kulaklıkla falan.Anca araba gibi müzik sistemi olursa olabilir oda bana biraz apaçi işi gibi geliyo niyeyse .

Motosikleti
Su Motoru
N-com veya intercom özellikli bir kask ile dinleyebilirsin. Speaker ve müzik seti banada çok kro işi geliyor tabii BMW K1200 / 1300' de veya Goldwing' de değilse : ) ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar