- Konu Yazar
Selamın aleykum arkadaşlar birisi bana hgs alma adımlarını yazabilirmi?benim motosiklette hgs yapıştıracak yer yok ne yapmam gerek?
Ben 2. el motosiklet aldım. Online bankacılıktan başvuru yapmaya çalışınca motosiklete ait 6. sınıf etiket tanımlı diyor.
Nasıl olacak bu iş anlamadım? PTT ye gidip ahanda ruhsat diyeceğim ama hallolur mu bilmem.
Bu kredi kartı tarzı bi kart veriyorlar dediniz bu göstermek için duracakmıyız
ben beylerbeyi'ndeki ufak ptt şubesinden aldıysam her yerde vardır herhalde. almak 2 dk sürüyor gerçekten. yanında 45-50 lira hazır tut. yalnız benim hgs ile ilgili başka bir sorum olacak. geçişlerde illa okutmamız mı gerekiyor yoksa sonra plakadan düşüyorlar mı?
hocam ben az önce zeytinburnun da bi ptt ye gittim. sadece merkezlerde hgs var dedi. daha önceki yorumlarda da bankalarda 6. sınıf hgs yok diye yazılmıştı. aslında bankadan alabileceksem daha iyi olur.
zümer, o iş bana göre değil sanırım. düşündüm açıkcası ama zaten ayda yılda bir geçeceğim köprüden. otoyolu da öyle uzun kullanmıyorum. ayrıca acemiyim bi sıkıntı olur mu çekinceleri de yok değil. yoksa bu vampirlere daha fazla kan emdirmemek kesinlikle doğru geliyor bana.
arkadaşlar an itibariyle zeytinburnu iş bankasından 6. sınıf hgs aldım. bankaların kimisinde var. gitmeden arayıp 6. sınıf hgs var mı diye kesin sorun. kartın arkasında cbr 600 e benzeyen bi amblem var. yalnız 30 lira kart ücreti + 30 lira da yükleme yapmışlar. ben 20 lira yükleyin demiştim. bu iş bankasını günahım kadar sevmiyorum.
Arkadaşlar bende de aynı problem var,bi kere bayram zamanı denk gelmiştim maşukiye diye sapancaya gittim otobana girdim yanlışlıkla.Bende hgs yok nası geçicem felan düşünürken baktım 12 den sonra ücretsiz yazıyor saatte 11:50 civarı yaktım bi sigara çektim sağa 12 den sonra geçtim.
Şimdi geleyim soruya bu 1.sınıf 6.sınıf muhabbetleri ne oluyor farkı nedir soran olmamış ben sorayım.