Motosiklet İçin Çizik Giderci Pasta Cila Önerileri

MERHABA, MOTOSİKLETİNDEKİ UFAK DEFEK BRANDA ÇİZİĞİ VS ÇİZİKLERİ GİDEREBİLEN ÜRÜNLER KULLANANLAR BAŞLIK ALTINDA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM. Keyifli sürüşler

Motul E8 Scratch Remover olarak geçiyor , kılcal çizikleri ve gözle dikkatli bakıldıkca görünen çizikleri götürüyor . İnce sulu zımpara üstünden mikrofiber bezle üstünden geçin çizikten çiziğe değişir ama çoğunluğu geçer . Veya genel pasta cila yaptırın motosikletler için çok pahalı değildir diye düşünüyorum

Hocam pasta cila bide detaylı yıkama olacakmış 3000 lira para istediler 😊

Medium cut pasta ve mikrofiber bezle ovalayarak yapabilirsiniz. Yalnız Öncesinde yüzeyi iyi dekontemine etmeniz gerekiyor. İyi bir Oto şampuan ile Detaylı yıkama ve kil temizliği öneririm

Medium cut pasta ve mikrofiber bezle ovalayarak yapabilirsiniz. Yalnız Öncesinde yüzeyi iyi dekontemine etmeniz gerekiyor. İyi bir Oto şampuan ile Detaylı yıkama ve kil temizliği öneririm

Kil temizliğini sadece insan yüzü için duymuştum , boşuna motosikletlerinde bir ruhu var demiyorlarmış :D

Küçük ve kılcak çizikleri kendiniz rahatlıkla halledebilirsiniz , 3000TL neymiş ya :D bazı motosikletlerin sağ grenajı zaten o para

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam pasta cila bide detaylı yıkama olacakmış 3000 lira para istediler

Geçen hafta İzmir'de komple detaylı temizlik, karenaj altı blok temizliği, manifold parlatma ve komple pasta cilaya 2000 TL ödedim. Buarada benim motor karenajlı. Motoru o kadar pis ve yağlı teslim ettim ki adam 5 defa yıkamak zorunda kaldı ve 1 gün sürdü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar