Sana Baktımda Bundan 4 Ay Önceki Kendimi Gördüm

Aklımda 125 Zn Veya 150 T1 Vardı Çok Araştırdım Bi Gün Herkeze Rest Çekerek Arkadaşımla Beraber Motor Bakmaya Gittim Aynı Günün Sabahı Sarı 125Zn Ye Baktım Gözume Guzel Gorunmedı Dukkana Gelıp Sahıbındene Baktım Aynı Gün Ilan Verılmıs Bır 150 T1 Gordum Umranıye Tarafındaydı Arkadaşın Motora Atladık Ve Şu Anda Kullandıgım Motorumu Aldım(150 T1)
Arkadaşlarında Söylediği Gibi Zn O Yolda Ufak Kalır Ama Ben 150 T1'i Tavsiye Ederim Yolda Sorun Yaşamazsın Max. Hızı Dersen Ben Motorun Kadranıyla 115 Gördüm(Ne Kadar Dogru Gösterır Bılemem 10-15 Km Yanılma Payı Var Dıyolar) Bu Hızda Gıderken Motorda Sarsıntı V.b Şeyler Olmuyor Gerçekten Konforlu Bir Motor 150 Zat Kullanmadım Ama Büyük İhtimalle Oda Aynıdır
Tavsiyem Zat Veya 150 T1 Alman Zn Alacagın Paraya Bu Motorlardan Alabılırsın
Aile İkna Konusunda İse Kursa Yazıldım,Kaskımı Aldım Baba Ben Motor Alıcam Dedim Babam Önce Olmaz Alamazsın Dedi 1 Ay Tabiri Caizse Başının Etini Yedim Her Gün Sahıbınden.com'da Motorlara Baktım Filan En Sonunda Abime "Kafasına Koydu Ne Desek Alıcak" Dedi Ve Motorumu Aldım
Motoru Aldıktan Sonra Biraz Para Biriktirdim Ve Dizlik,Eldiven,Bellik Gibi Koruma Ekipmanlarını Aldım (Almanı Tavsiye Ederim Faydasını Fazlasıyla Gördüm)
İstesin Kendi Ellerimle Gider Bi Motor Alırdım