Yalnız Türkiye'de çok hırsız ölür bunlara kalkışırlarsa. Burada bu kadar göz göre göre o yüzden yemiyor.
Biz geçen yıl 4 kişi karşı binaya giren hırsızı aşağıda bekledik sopalarla, polis bi türlü gelmedi, çocuk bi fırsat yaratıp koşarak kaçtı ama 500 metre arkasından 4 kişi elde odunlarla kovaladık, yakalansa polise hastanelik olarak verecektik. .öt korkusuna tazı gibi koştu kaçtı. 2 senedir de hırsız giremiyor sokağa. herkes tetikte, herkesin kapı arkasında odunu var binada. Ben motosiklet hırsızına pompalı ile ateş eden biliyorum. Burada o kadar kolay değil, burada herkes deli, herkes dayı. O yüzden zor. Bu arada polis geldi bizi ellerde sopalarla gördü hiç bi şey demedi. Çünkü geç geliyor o da farkında. dedim bi dahakine hastanelik veririz size, gülüyorlar. Ama girdiği evden de hiç bi şey alamadı, aşağıdan bağırıyorduk çünkü inince işin zor diye. Tutamadık .uştu ona yanarım. Can havliyle Hüseyin Bolt oldu .uşt.
Ha bu arada Almanya'daki akrabama kapının önünde kilitsiz duran motosikleti sormuştum, yav çalınmaz mı diye. dedi ki, burada yasalar öyle sert ki, onu çalanı da çalıntıyı alanı da yakalarlarsa anasını ağlatırlar. Hiç bir tamirci, servis çalıntı mal satamaz, bi yakalanırsa çalıntı parça ile bi daha o işi yaptırmazlar artı ceza ve hapis yatar. O yüzden çok nadir olur demişti. Daha çok bisiklet çalınır burada diye de eklemişti. Eminim İngilterede'de da bu .uştlar yalanınca iflahlarını kesiyorlardır bizdeki gibi 3 gün sonra salınmıyorlardır.