Motosiklet hırsızlarına böyle engel oldu!

nyk

adamlardaki rahatlığa bak, kalabalığın ortasında gündüz vakti motor çalmalar, engelleyene ateş etmeler. O kadar eminler ki kendilerine birşey olmayacağından.

Bu itleri hala yakalamadilarsa yaziklar olsun.. GOruntulerdeki Guzel abiyide; Rabbim senin gibi adamlari korusun! Helal olsun sana ite kopege meydan okuyorsun..

Vay arkadaş. İnanılır gibi değil. Adamlar rahat rahat çalıyorlar, karşı çıkana silah sıkıyorlar.

Doğru, o motoru elleriyle koymuş gibi daha önceden haberleri olmadan bulmaları imkansız. Ya takip eden araçta ya da oradaki vatandaşlardan biri haber veriyordu.

Disk kilidi, zincir ve direksiyon kilidiyle kullanıyorum ben. Daha sonraları GPS, sele altı alarm ve fren kilidi eklemeyi düşünüyorum.(Aliexpressten alınca oldukça ucuza geliyor) Zaten daha da yapılabilecek bir şey yok, silah alıp başında nöbet bekleyebilirsiniz en fazla.

Disk kilidi olarak şunu kullanıyorum, n11'den 250 civarına aldım: https://www.motosikletaksesuarlari.com/URBAN-SECURITY-UR6-ALARMLI-DISK-KILIDI_52449.html?gclid=EAIaIQobChMIreiGqsac5gIVj8CyCh0RRw14EAYYBCABEgIncvD_BwE

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Bunlar büyük bir çete. Hırsızlık yapan sıradan başıbozuk kişiler değil. İlk olayda gözcüleri, onu olay yerinden alan otomobilleri var. Deşifre olmalarına rağmen aynı semtte korkusuzca hırsızlığa devam edebiliyorlar. Kendilerine engel olan kişilere silahlı saldırı da yapabiliyorlar. Bence her ay o bölge güvenlik kadrosunun maaşlarından kesinti yapılıp bu vatandaşa ödenmeli.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bu kadar alçaklık olmaz, nasıl böyle rahat dolaşabiliyorlar anlamak güç. Bizi haftada 3 kez çeviren polisler bunlara hiç mi denk gelmiyor arkadaş hayret.

İlçe emniyet müdürlüğü,motosiklet federasyonu dayıya plaket falan vermeli.Helal olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ateş ederken reise hakaret ettiler deseydi gün batmadan bulunurlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar