motosiklet hakkında

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bugün servisleri gezerken birinde gördüğüm motosiklet parça ve aksesüvarları çok ilgimi çekti .hem ucuz hem kaliteli hepsi dışardan geliyor bence motor kullanan hekes burasını görmeli aklınıza gelen herşey motosiklet üstüne aksesuar yedek parça işçilik kostüm neye ihtiyacınız varsa.resimlerini çektim sonra yayınlıyacağım. ADRESİ YAZIYORUM sümer mah.doktor turan güneş ca d.no.34.zeytinburnu:cat: :cat: :cat: ::tutkuy:: not .sıfır ve ikinci el fatura kesiyorlar lastik dahil.

Abi sen de tüm başlıklarını "tanışma" bölümüne açıyorsun, kaç aydır tanışamadın gitti :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
işte size bahsettiğim motor ve aksesuar ile yedekparçalarının resimleri hepsi avrupa.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kentoya diye motoru yeni duydum....Ama tam motor şekli....Harika duruşu var...:cat:

Adana İl Temsilcisi
ümmet abi verdiğin bilgiler için teşekkürler.bu bahsettiğin dükkanın acaba kendi internet sitesi varmı?veya ulaşabileceğimiz bir telefonu varmı?çünkü belki parçalarla veya ürünlerle ilgili çeşit/fiyat sormak istediğimiz zaman başvuracağımız?varsa bildirirsen sevinirim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrh

Kentoya diye motoru yeni duydum....Ama tam motor şekli....Harika duruşu var...:cat:
alp onlar alman malı adamlar gümrükten almışlar 2000 ytl diyorlar sıfır plaka ruhsat fatura vercekler pazarlık yapabilecekmişiz.

ümmet abi verdiğin bilgiler için teşekkürler.bu bahsettiğin dükkanın acaba kendi internet sitesi varmı?veya ulaşabileceğimiz bir telefonu varmı?çünkü belki parçalarla veya ürünlerle ilgili çeşit/fiyat sormak istediğimiz zaman başvuracağımız?varsa bildirirsen sevinirim.
evet var tabi hemen yazıyorum bilgilerinize.www.karizmamotor.net e.mail:.[email protected] tel.(0212)6796364-4155688 (gsm)05322926379.:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar