Motosiklet hakkında sorularım

Motosikleti
Yok
güzel kardeşim dümenden soru sorarsan dümenden cevaplar alırsın :)
Hocam kaskın iyi olanın ne olduğunu bilmiyorum yukarda dalga geçmeye çalışıyor aklınca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kask için en azından polikarbon özellikli bir kask al.
İntercom şimdilik bir kenara bırak trafiğe yeni çıkacaksın ilk motosikletin, müzik dinlemeye çalışmak problem yaratır.
Telefon tutucu nukrotech en bilindik marka.
Ceket: prosev,durt,rider denim,scoyco.
Eldiven: için shima.
Kask: mt,axxis,bell
Hocam eldiven normal bir motorsiklet eldiveni olsa da olur mu

Alma, en azından ls2 / mt serisine bak bence bu kask başarılı değil.
Scorpion nasıl

Kask için en azından polikarbon özellikli bir kask al.
Kask: mt,axxis,bell
Hocam mt targo pro nasıl

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Şimdi kaskta benim önerim Hjc olur (Fiyat Performans olarak) https://www.drdmotorbikes.com/hjc-c70n-kask-inci-beyazi Pinlock dahil. Bunun bir ucuz versiyonunda sanırım pinlock ayrı satılıyor. Tahminen aynı rakamlara gelir. Bunda güneş vizörüde var. Biraz daha üst limite çıkarsan alabileceğin güzel bir kask. Ancak mümkünse önce denemeni tavsiye ederim. Her kask herkese anatomik olarak uymaz. Deneyebileceğin nokta var mı yaşadığın yerde? Hangi şehirdesin?

Telefon tutucu navigasyon vb işler için bakmana yarar. Ama dikkatini dağıtabilir o yüzden tutucu konusunda da çekimserim.
İntercom ile müzik dinleyerek gitmek motosikleti yeni sürmeye başlayan birisi için genellikle tehlikelidir. Algını kapatır. Hatta dinlediğin şarkı gaza bile getirir. Telefonun çalarsa kenara çekip hoparlörden konuşursun ilk etapta. O yüzden alma.
Ceket pantalon vb üreten güzel yerli firmalar var. Onları deneyebilirsin. Ben Riderdenim ürünlerini beğeniyorum.
Kışın bineceksen bir yazlık bir kışlık eldiven düşün.

Aldığın motosikletin abs'si olsun. Kışın kullanacağında lastikleri düzgün bir markadan olsun.

İnsana bu yaşta ölüm çok uzak geliyor. Ancak motosiklet üzerinde en fazla ölümlü kazaların olduğu yaş aralığı 16-20 arası. Bunu istatistik olarak yol sanatı kitabı açıklıyor.

Not: Buff bile alırım demişsin. Kaskı aldığın yerden rica et buff'ım yok diye. Hediye edeceklerdir. Genelde hediye ederler.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Scorpion güzel kasktır, ancak kafa yapısına göre denemeden alma.
mesela benim kafam büyük, ben rahat edemedim ancak cogu insan cok memnun.

Motosikleti
Yok
Şimdi kaskta benim önerim Hjc olur (Fiyat Performans olarak) https://www.drdmotorbikes.com/hjc-c70n-kask-inci-beyazi Pinlock dahil. Bunun bir ucuz versiyonunda sanırım pinlock ayrı satılıyor. Tahminen aynı rakamlara gelir. Bunda güneş vizörüde var. Biraz daha üst limite çıkarsan alabileceğin güzel bir kask. Ancak mümkünse önce denemeni tavsiye ederim. Her kask herkese anatomik olarak uymaz. Deneyebileceğin nokta var mı yaşadığın yerde? Hangi şehirdesin?

Telefon tutucu navigasyon vb işler için bakmana yarar. Ama dikkatini dağıtabilir o yüzden tutucu konusunda da çekimserim.
İntercom ile müzik dinleyerek gitmek motosikleti yeni sürmeye başlayan birisi için genellikle tehlikelidir. Algını kapatır. Hatta dinlediğin şarkı gaza bile getirir. Telefonun çalarsa kenara çekip hoparlörden konuşursun ilk etapta. O yüzden alma.
Ceket pantalon vb üreten güzel yerli firmalar var. Onları deneyebilirsin. Ben Riderdenim ürünlerini beğeniyorum.
Kışın bineceksen bir yazlık bir kışlık eldiven düşün.

Aldığın motosikletin abs'si olsun. Kışın kullanacağında lastikleri düzgün bir markadan olsun.

İnsana bu yaşta ölüm çok uzak geliyor. Ancak motosiklet üzerinde en fazla ölümlü kazaların olduğu yaş aralığı 16-20 arası. Bunu istatistik olarak yol sanatı kitabı açıklıyor.

Not: Buff bile alırım demişsin. Kaskı aldığın yerden rica et buff'ım yok diye. Hediye edeceklerdir. Genelde hediye ederler.
Kask babam bajajdan almayı düşünüyor motoru alırken ama en iyisi ordan aldırmayayım ona birde balıkesirdeyim

Motosikleti
Dominar D250
Bajaj bayisinin elinde ne kask varsa onu verir, kalitesiz mal sattıysa boşa para vermiş olursunuz. Ben önce kask mont eldiven ekipmanımı tamamladım ondan sonra motor bakmaya başladım, iyi ki öyle yapmışım, her şeyim hazır bindim motora (bot ve pantolon hariç :) )
Scorpion kask denemiştim hoşuma gitti alacaktım, HJC ile eşdeğer kalitelerde sanırım, yazdığınız bütçelerde ben olsam HJC yada Scorpion tercih ederdim sanırım, desenli boyalı olmasın düz renk olsun ama kaliteli olsun. Örnek attığınız kask modeli yoğurt kabı tabir edilen kasklardandır diye tahmin ediyorum.

ekipman+motor masrafı nedeniyle ben de henüz intercom ve kamera almadım, çok da yokluğunu çekmiyorum, telefonla konuşacağım zaman sağa çekip hoparlörden konuşuyorum, acil ihtiyaç değil, bunlara yapılacak masrafı giyime ayırın daha kaliteli ürünler tercih edin bence.

Merhaba 17 yaşında bir gencim ve motor alacağı. fakat birkaç sorum var bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim

1. Motor olarak sıfır ns125 abs modelini düşünüyorum önerir misiniz? (lütfen 1 yıl bekle demeyin çünkü hemen lazım motor)

2. Kask olarak https://shmotosiklet.com/shop/genel/sway-sw-820-ugly-full-face-kask/ bunu düşündüm maksimum 5k bütçem var sizce alınır mı?

3.intercom olarak öneriniz ne olur çok uçuk fiyat olmasın sadece şarkı ve biriyle konuşabileyim yeter

4. Kamera olarak zorex diye bir kamera duydum bilmem bilir misiniz onu almayı düşünüyorum kaza anını kayıt alsa bile yeter

5.telefon tutucu olarak hiçbir fikrim yok sadece knmaster önerdiler önerilerinizi beklerim

6.katlanabilir plaka alınır mı sizce?

Sorularım bu kadardı cevaplarsanız çok memnun olurum.
İlk motor olarak raider al ki daha kaliteli bi kaska paran olsun. Ekipmanın iyisini almaya çalış.
Kamera için knmasterın kameralı interkomu var ikisini bir çözersin böylece. Katlanır plakaya neden ihtiyacın var anlamadım

Motosikleti
Yok
İlk motor olarak raider al ki daha kaliteli bi kaska paran olsun. Ekipmanın iyisini almaya çalış.
Kamera için knmasterın kameralı interkomu var ikisini bir çözersin böylece. Katlanır plakaya neden ihtiyacın var anlamadım
Hocam kask konusunda sorun yok babam çok önem veriyor

Motosikleti
Yok
Merhaba 17 yaşında bir gencim ve motor alacağı. fakat birkaç sorum var bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim

1. Motor olarak sıfır ns125 abs modelini düşünüyorum önerir misiniz? (lütfen 1 yıl bekle demeyin çünkü hemen lazım motor)

2. Kask olarak https://shmotosiklet.com/shop/genel/sway-sw-820-ugly-full-face-kask/ bunu düşündüm maksimum 5k bütçem var sizce alınır mı?

3.intercom olarak öneriniz ne olur çok uçuk fiyat olmasın sadece şarkı ve biriyle konuşabileyim yeter

4. Kamera olarak zorex diye bir kamera duydum bilmem bilir misiniz onu almayı düşünüyorum kaza anını kayıt alsa bile yeter

5.telefon tutucu olarak hiçbir fikrim yok sadece knmaster önerdiler önerilerinizi beklerim

6.katlanabilir plaka alınır mı sizce?

Sorularım bu kadardı cevaplarsanız çok memnun olurum.
1) Fikrim yok 2) Başka kask bak bence 3) Trafikte müzik dinlenmez trafiği duyman lazım (acemisin)ama illa alcam dersen Sena iyidir. 4) Güvenlik içinse belki alınabilir, şart değil 5) Tırt Marka 6) Görsel amaçlıysa alınabilir.

Motosikleti
yok
SAKIN BİNME MOTORA, ÇOK TEHLİKELİ! NE SÜRÜŞ TECRÜBEN NE DE TRAFİK BİLGİN VAR 17 YAŞINDASIN

AİLENİ DÜŞÜN

İlla sürmek istiyorum dersen sabretmen lazım efendi gibi b ehliyetini al babanın aracını kullan iyice trafiği öğren sonra geç motora
bir de zafer akçay izle

Motosikleti
Yok
zafer akçay izleme
Neden

1) Fikrim yok 2) Başka kask bak bence 3) Trafikte müzik dinlenmez trafiği duyman lazım (acemisin)ama illa alcam dersen Sena iyidir. 4) Güvenlik içinse belki alınabilir, şart değil 5) Tırt Marka 6) Görsel amaçlıysa alınabilir.
Hocam görsel amaçlı zaten de potansiyel suçlu olabiliyorum affetmezler yani dil döksem bile tahminimce

SAKIN BİNME MOTORA, ÇOK TEHLİKELİ! NE SÜRÜŞ TECRÜBEN NE DE TRAFİK BİLGİN VAR 17 YAŞINDASIN

AİLENİ DÜŞÜN

İlla sürmek istiyorum dersen sabretmen lazım efendi gibi b ehliyetini al babanın aracını kullan iyice trafiği öğren sonra geç motora
bir de zafer akçay izle
Maalesef alacağım hızlı sürmem 125cc zaten

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

AİLENİ DÜŞÜN

bir de zafer akçay izle
Aynısını ben de çocuklarıma söylüyorum.
Benim motor A ehliyeti gerektiriyor zaten. Hiç buna heveslenmeyin, 18 yaşına gelince B ehliyeti alıp araba sürüp iyice trafiğe alışın, 24 yaşına gelince direkt A ehliyeti alırsınız o zaman yeterince düzgün eğitim alıp eğitim veren hoca tamam bunlar düzgün sürüyor derse o zaman motor alırsınız diyorum.

16-17, hatta 24 yaşına kadar insanlara bisiklet ve toplu taşıma yeter.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Burda senin kafan çok karısır sen en iyisi youtubeden giriş/başlangıç seviye ekipman toplama videoları izle 2025 güncel.
Sonra beğendiklerini git mağazada dene öyle al ya da sipariş et

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar