motosiklet hakimiyeti

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben heyecanlandım resmen...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ewt bunu bende facede izlemiştim ve paylaştım. yorumlarda kimi dişliyi büyütmüş kimi seleyi yükseltmiş kimide naked gibi yapmış motoru falan diyorlar. adamın ustalığından ve becerisinden bahseden çok az ama kim ne derse desin her babayiğini harcı değil bu motoru böyle kullanmak

ewt bunu bende facede izlemiştim ve paylaştım. yorumlarda kimi dişliyi büyütmüş kimi seleyi yükseltmiş kimide naked gibi yapmış motoru falan diyorlar. adamın ustalığından ve becerisinden bahseden çok az ama kim ne derse desin her babayiğini harcı değil bu motoru böyle kullanmak

Bence motosiklette herhangi bir anormalik yok, tüm ustalık sürücüde :cat:

Ayağının dış kısmı yere temas edene kadar yatırıyor motoru

adam usta ona laf yok ama standart bir 600rrdeğil makine gidona bakın arka dişliye bakın. Tabi bunlarında etken olduğu kesin.

Bu adam mümkün değil motosikletten düşmez. Tam bir profesyonel.Helal :cat::cat:

böyle kullanabilmek isterdim, koruma demirlerine de hayran kaldım bu arada...

Hortlatayım konuyu.Tek kelime ile harika.Arkadaşlar böyle motoru yatırabilmek için sizce ne şekilde çalışmalıyız.Sanırım grenaj sökerek başlayabiliriz.:)

Hortlatayım konuyu.Tek kelime ile harika.Arkadaşlar böyle motoru yatırabilmek için sizce ne şekilde çalışmalıyız.Sanırım grenaj sökerek başlayabiliriz.:)

valla once cesaret en kalitelisinden bir cift lastik , grenaj koruma demiri , gidonu degistirmek genis bir alan vede duzgun asfalt olduktan sonra yemede yaninda yat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar