- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar,motosikletlerimizde güvenlik amaçlı kullandığımız araçlar(kilit,disk kilit,alarmlı disk kilit,alarm,gps vb.)hakkında iyi yada kötü tecrübelerimizi paylaşmak,kullandığımız ürünler hakkındaki görüşlerimizi paylaşmak,konu hakkında tecrübesi olmayan arkadaşların bilgiye kolayca ulaşabilmesi ve sorularına cevap bulabilmesi adına böyle bir başlık açma gereği duydum.Çünkü neredeyse her marka kilit ve ya güvenlik materyali hakkında yeni bir başlık açılıyor ve aradığını bulmak zorlaşıyor.Çok değerli paylaşımlarınız için şimdiden herkese teşekkür ediyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
Şöyle başlatayım konuyu
: Bende normal zincir kilit var(master lock) ama 2 mt olduğundan kolayca taşınmıyor,dolayısıyla disk kilit alacağım hem portatif hem de ek güvenlik olur.Aynı zamanda alarm da istiyorum.Alarmlı disk kilitler güvenilirmi,normal alarmların alarmlı diskkilide karşı bir avantajı varmı.Eğer güvenilirse alarm yerine alarmlı diskkilidi alarak bir taşla 2 kuş vurmayı düşünüyorum.Ne dersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
Şöyle başlatayım konuyu