Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu ne ki şimdi ya ? Haber midir bu sence ? Motosiklet günü diye birşey olabileceğini aklın alıyomu ? araba günü, tır günü, otobüs günü var mı ki motosiklet günü olsun.. Allam beynimi koru yaw..
onlar, dernek ve grupların kendi aralarında belirledikleri toplanma vs. gunleri tarzı bir olay. Dünya çapında VW günü diye birşey yok. Mesela her yıl 15 Nisan'da VW kullananlar kutlama yapıp pasta falan kesmiyor.
bizde toplanak pasta kek ne varsa kesek.. :queen:
biz en azından kutunun içinde degiliz.. :cherry:
yani açıkta daha özgür daha fazlası olması daha güzel ulurdu ha ne dersi kardesim?
:bestmt:
kardeş benim aklım alıyo yani böyle bi gün vardır şu ww ların ki gib ne bileyim kutluyorsunuzdur falan
not:yani ben cevap olarak haaa bilader nasıl bilmezsin falan filan her yıl biz şurdayız falan diye beklemiştim(cahillik işte) ayrıca öok sitress olduysan cevap yazmasaydın demi :jocolor:
_Si_BeMoL_, görürsün be kardes az kaldi ama 100 yil falan yasaman gerek
ayrica motosiklet.net ailesi olarak bir günlügünede olsa toplanip pasta falan kesip elensek çok iyi olur :queen: :cat:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yauw powerbyaydin, kardes.oyle ulkeyı kose bucak gezmek pek kolay olmasa gerek.en azından 2 hafta alır oyle bısey.aslında yazları denız kenarında cadır kampı yapılabılır motosıklet.net aılesı olarak.bence cokta guzel olur. :thumleft:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler yeni üye oldum su anda jinlun ile Türkiye turundayım motoru deniyorum Chooper hastası biriyim.. ve etrafında metal olan motorlu tasıt kullanıcılarından bıktım Burası gercekten motosiklet ailesi ise buna bir çözüm bulunmalı birlikte hareket edilmeli.. Bursadayım su anda ve toplanmalıyız diyorum.. Eglence veya ona benzer bisi 100 motorlu toplansa basın ve radyolar ile baglantım var bu konuda bende elimden geleni yaparım sesimizi duyururuz.. Bir sonraki Durakda görüşmek üzere Hoşçakalın :thumleft: