Motosiklet Grafik Baskıları (Graphic Kits)

Arkdaşlar yurtdışında birçok örneği var fakat Türkiye'de herşey gibi bu konuda da eksik var... Ben çok aradım göremedim.. Hatta halen sorduğumda "Tek rakibim THY", "benzin deposuna işiyen çocuk figürü", "Babam sağolsun" gibi şeyleri gösteriyorlar.. Yok mu şöyle adam akıllı grafik baskı yapan, uygulayan?

BCGKN250RMonsterEnergyGreencopy.jpg

BCGKN250RMonsterEnergyGoldcopy.jpg

BCGKN250RMonsterEnergyFactoryRacingcopy.jpg

dripsseriescopy.jpg

redgoblinscopy.jpg

greengoblinscopy.jpg

BCGKN250RMonsterEnergyGreenClaws.jpg

BCGKN250RTheMandyBlackcopy.jpg

MMBLue.jpg

unlimitedurbancamoblue.jpg

BCGKN250RSikspakSeanRoecopy.jpg

flame.jpg

scumbaggreen.jpg

scumbag.jpg

Rockstar.jpg

Bir sürü reklamcı,serigrafici var.İstediğini bastırırsın.Yaratıcılık sana kalmış...

Bir sürü reklamcı,serigrafici var.İstediğini bastırırsın.Yaratıcılık sana kalmış...

dostum orjınal baskı yapıp montajınıda yapacak yerler olması gerekıyor,
aksi taktirde çok büyük sıkıntılar yaşanıyor,

oturmuyor, kenardan taşıyor,potluk yapıyor vs gibi...

sahibinden'de birisinde vardı motoruna uygulamış,

onu bulabilirsen belki yardımcı olabilir...

Baskı sorun olmaz çok kolay yapılır ama uygulama işi zor o yüzden işi bilene gitmek lazım

Evet sahibinden.com'da biri uygulanmis ninja 250r'yi satiyordu hatta bu forma da uye idi.. Ama arkadasi bulamadim bir turlu..

bende yapmayı planlıyorum kendi tasarımlarım var
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2013/052/6/9/motard_by_mehmetmumtaz-d5vp5pu.jpgc
motard_by_mehmetmumtaz-d5vp5pu.jpg

Ben çok yakında 700+ orjinal motosiklet sticker veritabanımla çalışmalara başlıyorum.

Sadece ve sadece motosiklet ile ilgili ürünler hazırlayacağım. Motosiklet modellerinin orjinal stickerları yanında, hemen hemen tüm motosiklet aksesuar-yedek parça-modifiye firmasının logo ve stickerları da portföyümde yer alacak. Örneğin hem 2005 model Honda CBR 600 RR motorunuzun orjinal stickerlarını hem de mesela Brembo'nun, Dainese'nin, Givi'nin, Akrapovic'in çıkartma/logolarını bulabileceksiniz.

Web sitesi üzerinden satışı yapılacak. Şu anda teknik çalışmalar sürüyor. Heyecan had safhada :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar