Motosiklet Gezimiz Samsun Vezirköprü Karlarla Boğuştuk :)

diğer gezilerden en güzel farkı alkol olmaması.resimlerden anladığım üzere

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

diğer gezilerden en güzel farkı alkol olmaması,resimlerden anladıgım kadarıyla

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

diğer gezilerden en güzel farkı alkol olmaması,resimlerden anladığım kadarıyla

Samsun vezirköprüde 4 sene çalıştım yukarınarlı köyünde (Edebiyat öğretmeniyim bu arada) Kunduz dağında az mı kuzu çevirme yaptık hey gidi günler hey :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağolon sizleride bekleriz arkadaslar memleketimize

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

hocam samsun vezirköprü y.narlı koyünün okul müdürü bülent düdükçü :) dmi bizim eski kiracmz gezmek isteyen abilerimiz olursa beklerim vezirler diyarı vezirköptrümüze :)

sağolon sizleride bekleriz arkadaslar memleketimize

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

hocam samsun vezirköprü y.narlı koyünün okul müdürü bülent düdükçü :) dmi bizim eski kiracmz gezmek isteyen abilerimiz olursa beklerim vezirler diyarı vezirköptrümüze :)

Emre ben 2001 ile 2004 yılları arasında çalıştım yukarınarlıda benden sonra gelmiştir belki de Bülent DÜDÜKÇÜ :)
Vezirköprünün girişinde petrol istasyonu sahibi Ahmet ÇÖRÜŞ' ün evinde kiracıydım ben.Belki tanırsın... Sonra, şehir merkezinde işmerkezi vardı bir tane orada bilgisayar ve internet kafe sahibi arkadaşım vardı adı murat kardeşi var yusuf, eğer tanırsan selamımı söylersen sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hmm ozman sa bilmyorum efendm ali çörüş ü biliyorum o bilgisayarcılağa başladı yusuf murat peki sölerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar