Motosiklet Fuar Çekilişi Sonuçları Açıklandı

Fuara gittim ama bana cikmiycagi kesin oldugu icin kafa rahatti :)

Arkadaşlar Merhaba

Yedek talihli olarak herkesi selamlıyorum. 7 Yıl oldu bu sene çıktı o da yedek :)

4 Yıl önce de sıramı arkadaşıma verdiydim Shell stantında ve ona da scooter çıkmıştı. :)

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Volkan bey yedekte olsa yinede hayırlı olsun.
Asıl talihliler telefonla bilgi verilecek diye bir şey okumuştum görmeseler ilgilenmeseler bile doğru telefon numarası varsa bilgilendirilecekler.
Tüm talihlileri tamamen konunun dışında tutarak şunu belirtmek istiyorum; Fuarın çok kalabalık olmasından herkes şikayet etmiştir benim gibi birde Fuarda Motora bakmak isterken, layn gel şu (Affedersiniz)karıya bak gel fotoğrafını çekelim diyenler vardı umut ediyorum talihlilerden birinin bunların olmamalarıdır. Onun dışında ne şekilde orada ise arkadaş vasıtası veya fuar mı bir gidip bakalım diyen bile olsalar hayrını görsünler inşallah.

Erkan Hocam inşallah bana da dediğiniz gibi nasip olur. Bedava ne var diye fuara gelenler vard onlara çıkmamıştır umarım.

Bu sene fuar rekor kırdı. 104 bin kişi ziyaret etti. Bu nedenle diğer organizatör firmalardan biri nisana gün verdi 4 günlük fuar için. Fakat bu firma bizi 3 yıl önce yari yolda birakan firma ve yedek parça üzerine ağırlık vereceklermis. Hayırlısı olsun artık.

İzmir İl Temsilcisi
Volkan merhabalar ben cem.

Seninle fuarda rusya gezisi icin konusmustuk.

Senin adina cok sevindim :) buda bir basari :)

Samsun motosiklet klubunede selamlarr

Son düzenleme:
o bayan arkadaştan uyğun fiyata monster i satın alabilirim:) ben hayalime kavuşurum onunda hem cebine para girer hemde bi avcı tarafından (monster) avlanmamış olur:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar