Motosiklet Fotoğraflarınız

merhabalar arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin,
sizlerden bir isteğim olacak, kişisel bir projem için sizlerden motosikletinizin fotoğrafını (markası ve modeli ne olursa olsun) istiyorum. Reklam olmaması için sebebini burada yazmak istemedim ama özelden mesaj atanlara ayrıntılı bilgi verebilirim. Motosikletinin fotoğrafını bana yollamak isteyenler yanında motosikletiyle ilgili bir paragraf ile [email protected]'a yollayabilirler.

Sebebini yazarsan daha şık olur bence
dediğim gibi reklam olmaması adına sebebini foruma direkt olarak yazmadım ama genel olarak küçükbir bilgi olarak; bir motosiklet fotoğrafı koleksiyonu hazırlıyorum, marka ve model farketmiyor. Bu koleksiyonu internette herkese açık bir şekilde hazırlıyorum, dediğim gibi internet bazlı bir proje olduğu için forumda reklam olarak algılanmaması için burada ayrıntılı olarak bahsetmiyorum. Özelden mesaj atanlara ayrıntılı bilgi verebilirim, sağlıcakla kalın.

Tüm kullanıcıların fotoları burada diye bir topic te var amma izin olmadan kullanamazsın heralde tahminimce...

Son düzenleme:
Arkadaşlar yokmu bana motosikletinin fotosunu yollamak isteyen ya?

www.bikepics.com 'dan, tüm motosikletlerin fotoğraflarını, marka-model adları ve üretim yıllarına göre bulabilirsin.

Yani bizim fotoğraflara ihtiyacın yok görünüyor :)

biraz esrarengiz davranıyor gibisin... sen demek istedeğini yaz,bırak reklam olsun...o kararı biz verelim, sana düşen bizi ikna etmek;çünkü isteyen sensin...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hocam tahmin ettiğim şeyse senin projen yıllar önce yapıldı.

Aşağıdaki linke tıklayarak, daha fazla bilgi alabilirsin.

Aşağıdaki Link

Hani buysa yorulma diye yazayım dedim..:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar