motosiklet forumları...

Sizce turkiyedeki en kaliteli motosiklet forumu hangisi? Kaliteden maksadım az geyik bol, motosiklet ve alakasız konu vllle cevapların en az olduğu motosiklet forumu...

Moderatör tarafında düzenlendi:
şimdi az geyik, az alakasız konu, bol motosiklet demeye çalışmışsın herhalde. çok da motosiklet forumuna girmedim ama burası değil herhalde. burada kuru kuru, ultra teknik motosiklet tartışmaları yok. ama burada arkadaşlık var, sohbet var, yardımlaşma var, seviye var. yeri gelince geyik, yeri gelince teknik konuşma var. sonuçta diğerlerini bilmem, ama burası en güzeli :)

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
www.alexa.com adlı siteye gir (uluslararası takip yapan bir site) burada merak ettiğin sitelerin reyting bilgilerine bak. Ondan sonra sen karar ver.
Eğer "beni reyting yada üye sayısı filan ilgilendirmiyor, ben en çok bilgi yazısı hangisinde var onu merak ediyorum" dersen bunun tek çaresi bütün forumları ve siteleri okuyup karar vermektir.

Bu arada bir not: www.motosiklet.net Türkiye'deki tek ödüllü motosiklet sitesidir.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani bu da bir formda sorulacak soru mu...

kapıştırmak mı yada zıt fikirleri beyan ettirmek mi dir amaç,anlamış değilim..
böyle şeyleri yakın olduğunuz özel arkadaşlarınızla paylaşırsan daha anlamlı olur..

her zaman iyi olan kazanır..

watercolours' Alıntı:
şimdi az geyik, az alakasız konu, bol motorsiklet demeye çalışmışsın herhalde. çok da motosiklet forumuna girmedim ama burası değil herhalde. burada kuru kuru, ultra teknik motosiklet tartışmaları yok. ama burada arkadaşlık var, sohbet var, yardımlaşma var, seviye var. yeri gelince geyik, yeri gelince teknik konuşma var. sonuçta diğerlerini bilmem, ama burası en güzeli :)
o kadar güzel söylemişsin ki alıntı yapmadam edemedim:cat: :queen:

hem sana hem forumu açan arkadaşa soruyorum motorsiklet nedir:silent: :p :queen:

Motor silindirinin hacmi 125 cm³ den büyük olan, iki tekerlekli motorlu taşıt

ben motoru sormuyorum onu biliyorum motorsikleti soruyorum:mrgreen:

zaten sadece şakaydı büyütmeye gerek yok ok:cat:

watercolours ve eyong daha ne diyeyimki ağzınıza sağlık helal olsun derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar