Motosiklet Federasyonundan yarışçılara BMW S1000R

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Türkiye Motosiklet Federasyonu başarılı yarışçıları BMWS1000RR ile ödüllendirdi.

2011 yılı itibariyle uluslararası arenalarda başarı arayan Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) motosiklet spor ve sporcularını desteklemeye devam ediyor.

TMF, Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 1000 cc A grubunun başarılı yarışçıları Yunus Erçelik, Erdal Karabulut ve Tolga Uprak'ı BMW S1000RR ile ödüllendirdi. Yurt dışından alınan 2010 model BMW S1000RR motosikletler, Almanya'da bulunan Alpha Technik'te yarışlar için hazırlanarak modifiye edildi. Yarışçılarımızın yeni motosikletler ile yabancı rakipleriyle eşit güçte-rekabetçi mücadeleler ortaya koyması bekleniyor.

Kaynak: Motoron

Ekli dosyalar

• s1000rristanbulpark.jpg
    s1000rristanbulpark.jpg
    34.5 KB · Görüntüleme: 13,838
TMF helal olsun diyorum yeni yonetim bu isi kivirdi bence, yeni sporcularimiza motorlari hayirli olsun. TMF ayrica tebrik ediyorum

COQ

Motosiklet Eğitmeni
BAri motosikletlerin resimlerini de asalim.
Temsili resimli bir topicimiz olmasin.:)
index.php

Normal iken bile iştah kabartıyorlar. Elden geçmişlerya bir içim su olmuştur makinalar...

Ben gönülden yarışçıyım, daha eve gidip Moto2-Japonya ve Stock1000-MagnyCours yarışlarını izliycem. O kadar yarışçıyım yani. Bana da BMW... :jocolor: !!!

Tebrik ediyorum Bekir Yunus Uçar dostumuza...şimdi TMF nin bildiğim kadarıyla 2012 bütçesi 7.5 trilyon...e bu para işte bu şekilde harcanır...işin hakkını veren başkana selam olsun...

Bu uygulamada Süleyman Memnun'a kapak olsun...sanki Zimbabwenin motosiklet federasyon başkanı gibiydi zalimdi...bencildi...kafası pek basmazdı bu işlere idareciliğe...bikere konuşmayı sevmezdi..iletişimi yoktu...kendi iç dünyasında yaşardı...burnundan kıl aldırmazdı...ona kapak olsun o ders alsın bu işlerin nasıl yapıldığını öğrensin...

yakışır başkanıma boyle guzel haberleri artık çok duyucaz gibi geliyor aman nazar degmesın
tebrikler tmf

tmf iyi güzel yapıyorsun da bu abilerimizin maddi durumu zaten iyi. sen önce 0km motosiklette ötvyi ve kdvyi düşürttür... ondan sonra halkı bilinçlendir... ondan sonra promosyon yap.

Tebrik ediyorum Bekir Yunus Uçar dostumuza...şimdi TMF nin bildiğim kadarıyla 2012 bütçesi 7.5 trilyon...e bu para işte bu şekilde harcanır...işin hakkını veren başkana selam olsun...

Bu uygulamada Süleyman Memnun'a kapak olsun...sanki Zimbabwenin motosiklet federasyon başkanı gibiydi zalimdi...bencildi...kafası pek basmazdı bu işlere idareciliğe...bikere konuşmayı sevmezdi..iletişimi yoktu...kendi iç dünyasında yaşardı...burnundan kıl aldırmazdı...ona kapak olsun o ders alsın bu işlerin nasıl yapıldığını öğrensin...

Serengeti aradan çık kardeşim ortalığı niye karıştırıyorsun ki ..Ne güzel alışmışlardı para alıp vermemeye....

tmf iyi güzel yapıyorsun da bu abilerimizin maddi durumu zaten iyi. sen önce 0km motosiklette ötvyi ve kdvyi düşürttür... ondan sonra halkı bilinçlendir... ondan sonra promosyon yap.

"...devenin bale pabucu!" diye bir tabir vardır ama bu senin yorumun o kategoriye de girmiyor. Yazdığın daha doğrusu düşlediğin istekler ile alakalı TMSF yada TMF'nin hiç bir sorumluluğu yoktur:farao:. Ayrıca bu abilerimizin maddi durumu iyi diye de bir şey olamaz. Maddi durumu iyi olan nekadar iyi? Yada 1 sinin iyi diğerinin değil ise 3 yerine 2 motor alıp "git kardeşim kendi motorunu kendin al" mı demeliler? Ayrıca bu yapılan şeyin adı KESİNLİKLE PROMOSYON DEĞİL!:pr: (Cahillik başa bela gerçekten!!:jocolor: )

COQ

Motosiklet Eğitmeni

O yapildi zaten.
Ötv yi bilmiyorum ama Kdv kaldirildi diye aklimda kalmis.
Ya da tam tersi.
Birisi kaldirildi ya da çok düsürüldü kisaca.:)

Ama halki bilinçlendirme konusu ne onu anlamadim?
Neye karsi bilinçlenecek halk?

Bence öncelik bu sporda parlayan gençlere bu destekler verilerek ülkemizi temsil edecek çalışmalara imza atmaları....

Yarışacak milli sporcularımıza yarışacak araçlar tahsis edilmesi önceliğin nereye verildiğinin bir göstergesi olamaz. Bu normal olarak yapılması gereken bir şeydir. TMF'nin daha ne plan ve projeleri olduğunu ve ne tür uygulama çalışmalarına imza atacağını çoğumuz henüz bilmiyoruz.

Birşeye yönelmeleri diğerlerini unuttukları anlamına gelmez. Bazı şeyler sırayla bazı şeyler de eş zamanlı olarak gerçekleştirilebilir.

maddi durumu iyi dediğin heriflerin arasındayım hergün. yarında yarış var istiyosan gel. lastiğe parası yetmeyip pistte kaza yapıp kolunu bacağını kıran insanlar varken, tmf gitsin yunusa motor versin

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
fazla sıkıştırmasalar barii :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar