Motosiklet evine merhabalar...

Yaklaşık 5 aydır forumu düzenli takip ediyorum. Adım Vedat. İçmimarım. 36 yaşındayım. 5 senedir birtürlü kısmet olmamıştı motosiklet dünyasına giriş yapmak. Hepinizi tanıyorum. Ama sizler beni tanımıyodunuz. Tıpkı BBG evini izler gibi izliyordum forumu..
Siz arkadaşlarım sayesinde başlangıç seçimimi yaptım. Siyah bir ybr aldım. Bu arada ehliyet işinide hemen başvurup hallettim. Dünya varmış dedim arkadaşlar..Bana 1 saat saate nasılsa gelemez diyen insanlar 5 dakika sonra karşılarında görünce "yaa sen trafik işini iyi çözmüşsün diyorlar..

Sizlerle daha yakından tanışmak gezi ve toplantılarınızada katılmak istiyorum. Şuan motorum evin salonunda.. Biraz fazlamı sokmuşum hayatıma. Nedersiniz...Umarım beni de aranıza kabul edersiniz..Tüm arkadaşlara saygı ve sevgiler sunuyorum.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya bu mesaja henüz yazan olmamış,siftah benden,bereketi diğer üyelerden
hoşgeldin:rendeer:

buyrun bu da bereketi..:)
vedo, aramıza hoşgeldin, sefa getirdin. güle güle kullan motorunu.
inşallah kalıcı bir üye olursun, daha sık mesajlarını görmek isteriz.
tekrar hoşgeldin, bizden de sevgi ve saygılar:rendeer:

hoşgeldin:queen:
bizim eküri gelmiş hemen. tanıyormusun bizi:queen:

vedo foruma hoş geldin, kendimden 10 yaş büyük birine vedo demek zor oluyor ya:) , keşke nickini vedat abi koysaydın:queen:

"Forumun üye olunmadan da okunabilmesi benim fikrimdi" :cherry:
Duy Erhan duy... :queen:

Hoş geldin :cat:

vedo kardeş hoşgeldin,biraz geç oldu ama iyi oldu,motoruna kötü filmler seyrettirme salonda, onu sev ve koru oda seni korur

Süper Moderatör (BBRR)
güzel bir tanışma yazısı ayrıca tebrik ederim........
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin sefalar getirdin de vedat abi ahh abi niye birazcık daha erken gelmedin mesela 5 ay önce.:salut: 5aydır bizi meğer takip ediyon abi haaa;vayyyy beee ulen hadi biraz kavga mavga edelim reyting reytinggg :queen: :queen: şaka bi yana bizim reytingimiz bize yetio.Allah kazasız belasız bol rüzgarlı günlerde kullanmanı nasip etsin abi motorunu.
(ya bu arada arkadaşlar önemli rica etsem;kalıcı olursun;gibi kelimeler sarf etmesek.zaten allahın izniyle hepimiz kalıcıyız.daha önce bi kaç kendini bilmez tarafından trenin vagonu olanlar vardı o kadar)Hepinizi çok seviyorumm:rendeer:

aramıza hoş geldin

aramıza hoş geldin vedat kardeş motosiklet güzel bir tutkudur bir alışan bir daha bırakamaz

hoşgeldin:rendeer: 5 ay nasıl bekleyebildin? :) Motorun ve üyeliğin hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar