motosiklet elektiriğinden anlayanlar lütfen baksın

arkadaşlar şimdi bende birtane xenon lamba var bunu motora bağladım yakmadı çünkü motor akülü değil motor minsk 125 dinemolu olduğu için gücü yetmiyor benim sorum bu motora nasıl akü bağlarım sadece xenon lamba için motorun aküyü şarz etmesi için nasıl bağlantı yapmam lazım lütfen yardım edin

arkadaşlar şimdi bende birtane xenon lamba var bunu motora bağladım yakmadı çünkü motor akülü değil motor minsk 125 dinemolu olduğu için gücü yetmiyor benim sorum bu motora nasıl akü bağlarım sadece xenon lamba için motorun aküyü şarz etmesi için nasıl bağlantı yapmam lazım lütfen yardım edin

Ilk once bir tane dogrultucu ac-dc dogrultucu alacaksin. motorcular konjektor diyorlar yanilmiyorsam. Statorden cikan kablolardan beyine giden haricindekileri konjektore baglayacaksin. konjektor cikisinida akuye baglayacaksin.

Ilk once bir tane dogrultucu ac-dc dogrultucu alacaksin. motorcular konjektor diyorlar yanilmiyorsam. Statorden cikan kablolardan beyine giden haricindekileri konjektore baglayacaksin. konjektor cikisinida akuye baglayacaksin.
konjektör nerden temin ederim bağlamanın bir görseli veya videosu yokmudur

xenon farın yanmamasının sebebi xenonun balansının dc akımla çalışıyor olmasıdır
konjektör hem elektriği doğru akıma çevirir hemde voltajı 13 14 volt seviyelerine çıkarırki akü şarj olabilsin 12 volt ile aküyü sarj edemessiniz

konjektör nerden temin ederim bağlamanın bir görseli veya videosu yokmudur

Konjoktör, motorun tesisat voltajına göre uyumlu bir model motosiklet parçacısından alacaksın.
Alternatörden konjoktöre, aküye kablo çekmen lazım. Aküden de kontak ve lambaya..
Biraz uğraştırır.
Bütün kabloların nereye bağlandığını tam ve eksiksiz bilmeniz gerekir.

Tabii motorunuzun tesisatı 6 VOLTluk ise o zaman işiniz ağır,
Eski, aküsüz motorlarda 6 VOLT oluyor genelde..

Konjoktör, motorun tesisat voltajına göre uyumlu bir model motosiklet parçacısından alacaksın.
Alternatörden konjoktöre, aküye kablo çekmen lazım. Aküden de kontak ve lambaya..
Biraz uğraştırır.
Bütün kabloların nereye bağlandığını tam ve eksiksiz bilmeniz gerekir.

Tabii motorunuzun tesisatı 6 VOLTluk ise o zaman işiniz ağır,
Eski, aküsüz motorlarda 6 VOLT oluyor genelde..
yok motor 12volt üretiyor katoloğunda yazıyor

arkadaşlar acaba direk aküyü xenon lambaya taksam kaç saat yanar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar