- Konu Yazar
Geçen aylarda Ebay'den Aldığım elcik ısıtmayı taktım sayılır. Isıtmalı sağ elcik orjinali gibi rahat gaz vermiyor ve gazı verdikten sonra geri gelmiyordu, ayrıca rölanti durumunda rölantide değil de gaz vermiş halde duruyordu. Onun için şimdilik sadece sol elciği taktım ve onun vidyosunu koyuyorum,sağ elcik üzerinde biraz çalışıp, gerekirse içini biraz traşlayıp gaz telini de ona göre ayarlayıp tekrar deneyeceğim. Isı ayar anahtarı ve ısı kademesini ayarlayan kutu da sol elciğe bağlı olduğu için tek başına sol elcik çalışıyor ve iyi ısıtıyor.
Cihaz terminali ise daha sonra ekleyeceğim sis farı, usb şarj girişi ve alarmı eklerken bana büyük kolaylık sağlayacak(Alarmı ekledim bile bugün)
yayınlama amaçlı olarak çekip yayınladığım ilk vidyom, devamını getiririm umarım, acemilikler için yapacak bir şey yok, acemiyim çünkü
Cihaz terminali ise daha sonra ekleyeceğim sis farı, usb şarj girişi ve alarmı eklerken bana büyük kolaylık sağlayacak(Alarmı ekledim bile bugün)
yayınlama amaçlı olarak çekip yayınladığım ilk vidyom, devamını getiririm umarım, acemilikler için yapacak bir şey yok, acemiyim çünkü