motosiklet ekipmanları getirtebilecegimiz internet siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türk ve yabancı, özellikle ucuz fiyata motosiklet ekipmanları bulup getirtebilecegimiz internet sitelerini burada paylaşabilirsek çok iyi olur düşüncesindeyim.

daha önce, çeşitli internet sitelerinden amerika'dan agirlikli olmak üzere pek çok alım yaptım fakat motosiklete yeni oldugum için motosiklet ekipmanları satan uygun bir site bulmakta zorlanıyorum.

fakat inceledigimde gordugum yurtdisindan getirtmenin cok daha ucuz olabilecegi malzemeler mevcut ve eminim ki aramızda yurtdisindan motosiklet ile ilgili birseyler getirtmiş arkadaşlar vardır.

aynı şekilde eğer türkiye de boyle bir site varsa(benim gorduklerimin satış fiyatları yüksekti) bunu da paylaşırsanız çok sevinirim.

Yurt disindaki sitelerin icinde en iyisi yine e-bay dir . Ama korgo masrafi oldugundan pek cazip degil.Ancak yaa benim gibi yurt disina gittiginde alacakasin yada gidene para vereceksin.Ornegin ben ince deri motorcu montu almistim ispanyadan 50 Euro.

ebay kullaniyorum fakat motor alet edevatı markalarına yabancı oldugum için pek sağlıklı aramalar yapamıyorum. tavsiye ettigin bir satıcı(dükkan) var mı?

Süper Moderatör (BBRR)
bu link mevcut
faydalı bilgilere git tüm firmaların internet siteleri diye sabir bi başlık var orda ne ararsan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar