Motosiklet ehliyeti 16 yaşa indi mi?

Evet arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi bu konuyu merak ediyorum, oğluma ehliyet almayı düşünüyorum bir an önce!Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

ben böle bişey duydum ama sadece duydum resmi olarak bildiğim kadarıyla bir haber yok böyle bir şey varsa ben haman bu gün başvururum haziranı bekliyorum normalde başvuru yapmak için

Hic zanetmem dunyanin cogu yerinde boyledir A2 ile B arasinda 1 sene fark vardir C ehliyet ile isede 5 sene. Pasalar gibi bekliyecek bir sene daha hem para biriktirsin gusel bir motor alir.Eger cok sevdali ise klupler araciligi ile motorcross baslayabilir onda yas yok.

Ya baba ehliyet bakkaldan alınmıyor ki oğluma ehliyet alıcam bir an önce falan diyosun.. Hayırdır? Yoksa sen kendine alıcan da oğul vs ayak mı yapıyon. :queen:

Henüz böyle bir uygulama yok ama 16'ya inmesi,50cc ye ehliyetzorunluluğunun kalkması ve iki-üç sene kadar cc sınırlaması uygulanması bence en mantıklı çözümdür...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SuperDude' Alıntı:
Ya baba ehliyet bakkaldan alınmıyor ki oğluma ehliyet alıcam bir an önce falan diyosun.. Hayırdır? Yoksa sen kendine alıcan da oğul vs ayak mı yapıyon. :queen:
:) :farao:

kanunisultan' Alıntı:

:silent: Niye ki?

Ben 16 yaşında olsam valla ehliyet yaşını çoktaaan araştırıp bulup babamın başının etini yiyor olurdum. :queen:

Bir de "oğlum ehliyet alacak" başka, "oğluma ehliyet alacam" başka... Yani ondan dedim bakkal muhabbetini de. Komiğime gitti mesaj... Alınmasın kimse yani... :rendeer:

ya ulan 16 ya inse seneye hemen bi ehliyet alırım sonra kendime 600 bi makina alırım. zaten ölürsem motor tepesinde öleyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar