Motosiklet Egsozu

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar benim motorda dahil çoğu motosikletlerin egsozunu siyaha çevirdiler bunun nedeni nedir ? bide aralarında bi fark varmıdır diyecem yoktur heralde ?

Arkadaşlar benim motorda dahil çoğu motosikletlerin egsozunu siyaha çevirdiler bunun nedeni nedir ? bide aralarında bi fark varmıdır diyecem yoktur heralde ?

Siyaha çevirdiler ? anlamadım valla

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı

nikelaj değilde mat siyah boyalı olmasından bahsediyor arkadaş boyalı olmayabilir ama karbon olacağını hiç zannetmiyorum :)
Evet nikelajsız olmasından bahs ediyorum servisede sordum Euro 3 flndedi artık çoğu motorun egsozu nikelajsız olacakmış

bu arada egsoz çok güzel hocam aşırı beğendim lakin trafik buna ne yapar eder bi kulp bulur :) dün akşam bi arkadaşla buluştum 125lik motorunu 200lük yapmıştı :) (mg125) kalkışta ve yokuş yukarı canına okudum fakat benim motor daha 125kmde rodaj süresinde olduğu için 80den sonra basmadım sinek gibi geçtiler yanımdan :D bu arada +5 hp gerçekmidir ??

+ 5 hp tıraşta motorunu rahatlatır tabi. Bunda katalizatör de yok. Seste çok hoş çıkıyor, görüntüde çok iyi. Muhayenede geçer alıyormuş. Çift sesli demesinin nedeni susturucunun alyanla çıkartılabilmesi. Ben siparişi verdimde yarın gelicek, benimkine uyumlu.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
umarım memnun kalırsınız bide video koyarsanız bizim için tadından yenmez :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

aynı sitede aynı egsoza biride +3hp yazmış :D

Siyah boya kromaj kaplamadan ucuz..
Fakat siyah renk sıcaklığı diğer renklere göre daha çabuk uzaklaştırır..

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Siyah boya kromaj kaplamadan ucuz..
Fakat siyah renk sıcaklığı diğer renklere göre daha çabuk uzaklaştırır..
Bilgilendirdigin için sag ol hocam avatarını değiştirirsen kendine çok büyük iyilik yapmış olacaksın :D benim bi arkadaş egsozu deldirme karbüratörün hava filtresini içıkaralım diyor daha iyi ses alırız diyor sizce ? zararı olurmu ?

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
osman o arkadaşlarına uyma :) senide apaçi yaparlar haberin olmaz :)
Haklısın hocam :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

Şimdi karbüratörün hava filtresini iptal etsek karbüratöre pislik girer egsozu deldirsek muanede problem katalizörü iptal etsek nasıl olur :D

Haklısın hocam :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

Şimdi karbüratörün hava filtresini iptal etsek karbüratöre pislik girer egsozu deldirsek muanede problem katalizörü iptal etsek nasıl olur :D

Önceden katalizatörmü varmış

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
En iyisi orjinal kalsın motor :D

euro dan filan değil amaç daha düşük maliyet
nikelaj demirle plastık aynı maliyette değil

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugün banada oldu öyle zannetim shadow geliyor bi baktım cup muş :) arkadaşa arkasından saygılarımı illettim :)

öyle demeyin yha :D arada iyi ses tutturanlarda var :D şu shark egsozu merak ettimde internette cub motora takılmış bi video göremedim :pale:

shark ı bende begendım benım motora dusunuyorum ama sesi nasıl olur ıstanbulda bu egzosu satan bı yr var mı

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar