Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Web sayfası biraz klişe olmuş ama daha ne olacaktı, yani mevzu web sayfası değil, her şey yoluna girince ona da sıra gelir, oluşum ve fikir güzel. Üyelerini denetleyen, TMF, MEB gibi resmi sertifika sağlayıcıların sertifikaları da üzerine daha sıkı denetim ve standartları olan bir oluşum olursa tabi ki tercih edilecektir.
Keşke Trakya'da da sizden bir eğitmen olsa, eğitim için istanbul'a gidip bir kaç gün kalmam gerekli diye eğitim fırsatı bulamıyoruz, buralarda da çok motorcu var.
oncelikle yolunuz acik olsun, 6 milyon kayitli motor var trafikte, sayi hergecen gun artiyor. Egitim kesinlikle sart. Benim sadece merak ettigim kendinizi gayenizi yazmissin ama toplum acisindan faydasi ne olacak? her bu ise giren soyle iyi egitim kadrosu boyle iyi hocalar vs vs anlatir.
1- Fiyat olarak kamuya yarar seviyelerdemi vereceksiniz bu egitimleri yok piyasa neyse o mu? gunluk 10-15 bin isteyenler var?
2- Egitim parkurlariniz nereler? Okul bahceleri mi? yoksa caddelermi?
3-Egitmen arkadaslarda bir kriter varmi? Min 15 yil km tecrube diyebiliyormusunuz mesela? yoksa sertifikasi olsun yetermi?
Yani bizim farkimiz su diyebiliyormusunuz? (super kadro demek disinda)
Eger ortada bir kalite var ise bicok insan katilir. Ama organizasyonu ve kadroyu, fiyati iyi yansitmak gerekir.
Öncelikle iki gündür eğitim ve özel işlerimden dolayı foruma giremedim ve çok değerli sorularınıza ancak cevap verebiliyorum, lütfen mazur görün.
Toplum açısından faydası konusunda "Temel Hedeflerimiz" bölümünde bahsettiğimiz;
- Tüm Türkiye de aynı kalite ve standartta, doğru teknikle eğitim verilmesini sağlamak,
- Sürücülere ve sürücü adaylarına bilinçli ve güvenli sürüş kültürünü kalıcı olarak kazandırmak,
Oluşabilecek can ve mal kayıplarını en aza indirmek adına genel sürüş bilincini yükseltmek..... bu hedeflerimize ulaşabilirsek, topluma da faydalı olacağımıza inandık.
Fiyat olarak kamuya yarar seviyelerdemi vereceksiniz bu egitimleri yok piyasa neyse o mu? gunluk 10-15 bin isteyenler var?
Şöyle açıkça ifade edeyim. Günlük 10-15 değil de 25-35KTL arasında isteyenleri biliyoruz. Güvenli ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi ciddi anlamda motosiklet sürücüsünün yaşamında daha doğrusu hayatına dokunan çok önemli bir eğitim. Burada bilinçi bir kullacı olarak gördüğüm sizlerle eğitimin faydalarını konuşmak tabiki yersiz.
Fakat ifade ettiğiniz gibi daha ulaşılabilir olması -özellikle maddi açıdan- kuruluş hedeflerine bu kadar amacı yazan bir topluluktan beklenen bir harerket olacaktır haklı olarak.
MTSK larda -diyelim B ehliyetiniz var ve A1-A2 veya A ehliyet almak için sadece kapalı alan için gittiğinizde; şu anda ne kadar oldu bilmiyorum fakat başta söylediğinize yakın ücretler alıyorlar. Kapalı alanda da toplam kaç saat ders aldığınız malum hele ki sürekli şikayet edildiği üzere "karadüzen" bir eğitim veriliyor. (İşini iyi yapanları tenzih ederim) Bizzat sürücü kurslarında da çok kısa da olsa çalışmıştım. Ben ilgilendikçe benim önümü kestiler, bu kadar uğraşılmaz herkese bu kadar zaman ayıramayız diye. İnanın iki günlük güvenli ve ileri sürüş eğitiminden alacağınız fayda yukarıda bahsettiğim eğitimciğin kat be kat fazlası olacaktır.
Daha ulaşılabilir fiyat seviyeleri üzerinde tabiki istişarelerimiz var. Kimseye fiyatın şu olacak şimdilik diyemesek bile topluma ulaşabilmek adına güzxel kararlar alacağımızı biliyoruz.
Egitim parkurlariniz nereler? Okul bahceleri mi? yoksa caddelermi?
Yine yerine cuk oturan, harika bir soru.
Kendimden örnek vermem gerekirse yaklaşık 2 dönümlük trafiğe kapalı ve asfaltı iyi olan bir alanda kapalı alan eğitimini veriyorum.
Fakat Türkiye de bu iş için kullanılabilecek çok fazla alanın olmadığı bir gerçek. İstanbul ve Ankara da güzel alanlar var. Diğer illerimizde bu sıkıntı . Bir çok hocamız kendi imkanları ile bulduğu/kiraladığı alanları kullanıyor.
Platform olarak daha da geliştiğimizde bürokratik yolları kullanarak motosiklet ileri sürüş eğitimi için gerek belediye gerek Valilik vb makamlardan alan tahsis edilmesini sağlamak için adımlarımız olacak. Bu konular istişare edildi.
Aklıma gelmişken; affınıza sığınarak il adı vermiyorum fakat resmi Yunus polisleri eğitimleri için bile o kadar zor alan tahsisi yapılıyor ki neredeyse her dönem değiştiğini biliyorum. Onlarda bile sabit kendilerine ait bir alan yok. Özelden yazarsanız örnekleri ile ispat edebilirim.
Eğitmen arkadaslarda bir kriter varmi? Min 15 yil km tecrube diyebiliyormusunuz mesela? yoksa sertifikasi olsun yetermi?
Şöyle düşünelim, kimse doğuştan eğitmen doğmadı. Bir matematik öğretmeni okuldan sıfır tecrübe ile mezun olur, zamanla ders verdikçe ki kendisi de eğitime gönül vermiş ise kısa sürede kendini yetiştirir. Maalesef hayatın normal akışı böyle. Kimse mezun olur olmaz tecrübeli olamıyor. Sadece tecrübeliler tercih edilir ya da seçilirse yeni mezunlar nasıl tecrübe kazanacak? İşte burada bizim hizmet içi eğitimlerimiz devreye giriyor. Sadece bilmek değil bildiğini anlatabilmek de çok önemlidir.
Bizim içerimizde rüştünü ispatlamış çok tecrübeli 20 yıl ve üzeri tecrübesi olan duayen eğitmenlerimiz olduğu gibi 1-2 yıldır eğitmenlik yapan (sertifikası olan değil bilfiil eğitmenlik yapan) hocalarımızda var.
Duyuru ve hedeflerimizde belirttiğimiz gibi kendi içimizde de bir nevi hizmet içi eğitim ile mesleğe gönül vermiş yeni hocalarımızı temel standartların üzerine çıkarma sürekli kendini geliştirme programı içerisinde olacağız. Bunların hepsi programlandı. Çok kısa süre içerisinde şu an bir çoğumuza hayal gibi gelen çok farklı illerdeki ve farklı tecrübelerdeki eğitmenlerimizin herkesin memnun kalacağı ve fayda sağlayacağı bir eğitimi verebilecek düzeye gelmesini sağlayacağız. En birinici amaçlarımızdan birisi bu.
Sürekli üstüne katma düsturu içerisinde olacağımız konusunda gönül ve fikir birliğimiz var.
Eger ortada bir kalite var ise bicok insan katilir. Ama organizasyonu ve kadroyu, fiyati iyi yansitmak gerekir.
Zamanla çok iyi işlere imza atacağımıza inancımız tam. Biraz destek bekliyoruz. Sizin gibi yapıcı ve yön gösterici eleştirilere, sorulara bazende motivasyona ihtiyacımız var o kadar.
Eğitim veriyorum diye gezen tipler var, kendileri yetersiz. Onlar bir standarta bağlanacak amaç bu, ama kim yapacak? O kısmını gelecekte görücez sanırım.
Şu an sertifikası olsun, tanıdık olsun hem Tmf'nin belirlediği eski standartta olsun hem de hemde MEB belgesi olsun diye bakılıyor muhtemelen. TMF'de iş biraz daha düzgün gidiyordu. A eğitmen olmak için belirli bir süre geçmeliydi. Önce C eğitmen sonra B sonra A eğitmen olunuyordu. Sonra MEB ben yaparım bu işi, yetkilendirmeyide ben veririm siz karışamazsınız diyip biraz ortalığı karıştırdı.
Barış hocam, yanlış anlamayın. Herkes hata yapar. Eminim önlü arkalı 2 eğitmen çıksanız birbirinizde hata bulursunuz, bakış kaçar, konum gecikir, ne bileyim bir detay atlanır vs. Tam puan almaz çok kişi.
Ama kanayan yara ve asıl sıkıntılar gözlem ve anlatımda zaten. Herkeste gözlem herkeste anlatım yeteneği olmasını bekleyemeyiz. Okul hayatımızda kötü öğretmene denk gelmişizdir. Neredeyse her eğitmen bir şekilde iyi sürüyor. Ama tekrar ediyorum, mevzu eğitilen insanların uygulayabilmesini sağlamak.
Dostum sana da geç cevap verdiğim için kusuruma bakma lütfen.
Öncelikle hata dan bahsedeyim. Tabiki beş parmağın beşi bir değil. İyi öğretmen kötü öğretmen, iyi doktor kötü doktar var ve olacaktır da . Hayatın normal akışı içerisinde kötü olanlar bir şekilde seleksyona uğrayacaklar. Fakat seleksyona uğrarken hatalı bir bilgi ile belki bir sürücünün hayatına mal olacak, aynı kötü doktor gibi.
Belirttiğin bu hususu çok iyi analiz ettik. Çok yetenekli ve tecrübeli olduğu gibi anlatma kabiliyeti çok yüksek olan hocalarımıza güvenimiz tam. Eğitim kurulumuz bu yüskek standartı sağlamak için şu anda hazır planını devreye koyma aşamasında.
Farklı bir çok ilde akreditasyonu sağlamak, hocalarımızın bilgisinin üzerine bilgi katmak için takvimiz oluştu bile.
Yoksa sıfır hatasızlık zannedersem insan doğasına aykırı bir durum. Kimse de böyle bir şey beklemiyor.
TMF olayına gelince bu konu çok hassas fakat TMF belgeli bir çok hocamında (hepsi bir birinden değerli) kabul ettiği ve görüldüğü üzere daha 2 yıllık motosiklet ehliyetine sahip olup A lisansı alanlar ya da TMF nın bir çok kurulunda görev yapacak kadar duayen olduğu bilinen hocalarımıza TMF belgesi verilmediği durumları , gördük yaşadık. Asla ve kat' a tukaka demiyorum asla.. MEB bu yüzden diğer belgelerde olduğu gibi bu sıkıntılardan dolayı devreye girdi kanımca.
Hem usta öğretici belgesi hem eğitici eğitimi belgesini alırken bana ilk yardım dersine giren hocamız ki doktorlara bile ilk yardım dersi veriyordu, MEB den belgesi olmadığı için farklı bir eğitimimde halk eğitimde ilk yardım kursuna katılmıştı. Doğrudur veya yanlıştır kesinlikle iddiam yok sadece kendi fikrimce sebebini açıklamaya çalıştım. hata yanılma payı vardır elbet.
Totalde 6 (Hatta geçen gittiğim cross'u sayarsak 7 kere) eğitim aldım. Buradaki hocalarımızın görüşü nedir bilmem. (eğitmenler birbirini gömüyor genelde) Ben memnunum DRA'nın eğitiminden. Tabii kurum içinde her eğitmen için aynı şeyi söyleyemem. Bana doğrudan Aybars abi eğitim verdi. Biri grup diğeri birebir olmak üzere iki kere eğitim aldım kendisinden. Grup eğitimindeki Datça eğitimiydi. Ride Check gibi oldu. 100 üzerinden puanlama yapar DRA. Ben 92 almıştım. Sıfırdan eğitim almadım ama kendisi bana çok şey katmıştır.
İzmirde bu listedeki eğitmenlerden hepsini tanıyorum 2'sinin eğitimine misafir oldum. Biri ile sürdüm. 1 tanesini tavsiye edebilirim. Ama tavsiyeme gidersen diğerlerinden bir taneside muhtemelen orada olacak zaten.
Birde hangi eğitmen ile başlanırsa oradan devam etmek bence daha mantıklı. Eksikleri ve gelişim süreçlerini söyleyebilir. Benim 1 sene önceki sürüşüm hakkında bak bunları düzeltmişsin burada hala şunu yapıyorsun düzelt diyebilmişti Aybars hoca mesela.
Hayır. Konusunda vakıf, gerçekten çok iyi motosiklet eğitmeni olup MEP ile değil, kendi yolunda gitmeyi yada başka gruplarla ilerlemeyi seçen eğitmenler var ve olacaktır.
MEP bünyesinde de birçok yurtiçi ve yurtdışı sertifikaya sahip, tecrübesi ile liderlik edebilecek eğitmenin yanı sıra, bu işe gönül vermiş yeni ama azimli eğitmenlerde var. Amaç standart sağlanması. Bu yüzden kurum içi çalıştaylar, eğitimler düzenlenecek.
Totalde 6 (Hatta geçen gittiğim cross'u sayarsak 7 kere) eğitim aldım. Buradaki hocalarımızın görüşü nedir bilmem. (eğitmenler birbirini gömüyor genelde) Ben memnunum DRA'nın eğitiminden. Tabii kurum içinde her eğitmen için aynı şeyi söyleyemem. Bana doğrudan Aybars abi eğitim verdi. Biri grup diğeri birebir olmak üzere iki kere eğitim aldım kendisinden. Grup eğitimindeki Datça eğitimiydi. Ride Check gibi oldu. 100 üzerinden puanlama yapar DRA. Ben 92 almıştım. Sıfırdan eğitim almadım ama kendisi bana çok şey katmıştır.
İzmirde bu listedeki eğitmenlerden hepsini tanıyorum 2'sinin eğitimine misafir oldum. Biri ile sürdüm. 1 tanesini tavsiye edebilirim. Ama tavsiyeme gidersen diğerlerinden bir taneside muhtemelen orada olacak zaten.
Birde hangi eğitmen ile başlanırsa oradan devam etmek bence daha mantıklı. Eksikleri ve gelişim süreçlerini söyleyebilir. Benim 1 sene önceki sürüşüm hakkında bak bunları düzeltmişsin burada hala şunu yapıyorsun düzelt diyebilmişti Aybars hoca mesela.
Bu konuda tamamen şahsi tecrübem dir ki farklı eğitmenlerden eğitim almak da çok şey katıyor sürücüye. Ben de dört defa eğitim aldım. Hepsi farklı eğitmenlerdi. Birinden bir şey öğrendim, diğerinden farklı bir şey. Sonuçta belli bir eğitim standartı dışında her eğitmen kendi tecrübesinden de bir şeyler katıyor.
Bir hocamdan kapalı alanda dar U dönüşlerle ilgili bir taktik aldım, dünyam değişti. Diğerinden trafik okuma ile alakalı farklı bir bilgi. Bir diğeri de viraj konusunda bazı korku reflekslerimi yenmem sebep oldu.
Şimdi ben verdiğim eğitimlerde her birinden aldığım taktikleri harmanlıyorum.
Arkadaşlarımın da ifade ettiği gibi daha yeni kurulan bir platformuz. Biz kendimizi ne kadar anlatırsak, ne kadar çabalayıp, doğu işler yaparsak o kadar büyüyeceğiz.
Platformumuzda olmayan bir birinden kıymetli hocalarım var. Gönül ister hep birlikte daha güçlü olalım. Neden olmasın?