Motosiklet eğitimi için çok yararlı bir site

Payalaşım için teşekkürler.Özellikle benim gibi acemiler için güzel bir kaynak :cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben görmemiştim iyi bari şimdi bakınayım biraz...

Tuğçe görmediğine emin misin :queen:

Dün akşam msn adresleri ile ilgili bir başlığa bakayım dedim, her defasında önceden yazdığını unutup en az üç kere tanışmışsın kendini :queen:

Hatta sonuncuda ben buraya yazmamıştım sanırsam gibide bir yazı eklemişsin :cherry:

Çok şirin geldi, başarılarının devamını diliyorum. :cat:

Bu arada önceden verilmişti, yinede paylaşım için teşekkürler.

Gaziantep İl Temsilcisi
arkadaşim cok teşekürler herkes bence izlemeli dinlemeli cok faydali bilgiler mevcut sitede paylaşimin için tekrar teşekürler.....

gittigidiyorum kurucularının farklı bir amaçla açtıkları video paylaşım sitesi.. 1 hafta önce 5 tane vidyo vardı şimdi yüzlerce var. işini bilen insanların yaptığı belli oluyor...

Bilende bilmiyende izlemeli En azından bildiklerinin doğruluk payının artması veya tamamen doğru olmasına inanması için :cat: Ellerine sağlık Güzel faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler:rendeer:

çok güzel yalnız ilgimi çekti motorun üstüne nasıl binilir konusunu anlatırken eğitmen arkadaşımız motora soldan yaklaşır gidonu tutar arka sağ bacağınızı motorun üstünden atarsınız dedi anlam veremedim arka bacak olayına pek :)

Çok güzel bir paylaşım ellerine sağlık.Bu bilgileri sayfalarca okuyarak da elde etmek mümkün ancak böylesi çok daha ilgi çekici ve eğlenceli :)

çok güzel yalnız ilgimi çekti motorun üstüne nasıl binilir konusunu anlatırken eğitmen arkadaşımız motora soldan yaklaşır gidonu tutar arka sağ bacağınızı motorun üstünden atarsınız dedi anlam veremedim arka bacak olayına pek :)

evet benimde tuhafıma gitmişti, demekki ön bacağımızla binmiycez:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar