Motosiklet Eğitimi Alınabilecek Yerler Listesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet, muhabbet arasında attı lafı ortaya. :) Yine de bi' sorayım dedim. Sonuçta teknik bir eğitimden ziyade trafiğe alıştırma olduğu için düşünülebilir gibi geldi bana.

1- Barkın Bayoğlu neye "aman" demiş vespaacademy ye mi yoksa trafikte eğitime mi?
2- Barkın Bayoğlu'nun ağzından çıkan herşey kitap kural mı?

ben de faydalı olduğunu düşünüyorum. bilip bilmeden hemen tu kaka dememek lazım. otomobil için trafikte eğitim veriliyor, motosiklet için neden olmasın.

1- Barkın Bayoğlu neye "aman" demiş vespaacademy ye mi yoksa trafikte eğitime mi?
2- Barkın Bayoğlu'nun ağzından çıkan herşey kitap kural mı?

ben de faydalı olduğunu düşünüyorum. bilip bilmeden hemen tu kaka dememek lazım. otomobil için trafikte eğitim veriliyor, motosiklet için neden olmasın.

1- vespa Academy ye aman dedi laf arasında eğitim firmaları konuşulurken.
2- dediği kitap değil ama motora başladıysam onun videoları sayesindedir. Yer yer antipatik olsa da dediği kitap mı diye silmeye gerek yok adamı.

Trafik eğitimi bence de faydalı olur. O yüzden sordum.

Vespa academy ile ilgili iki olumsuz şey söyleyebilirim. Birincisi ben ilk motor alacağımda neredeyse tüm hocalar, sakın 200'lük almak sıkılırsın, 600'lük ile başlayabilirsin dediler. İkincisi ön frenlemeyi iki parmakla öğrettiler daha sonra aldığım tüm eğitimlerde (gis, honda) bunn yanlış bir alışkanlık olduğunu söylediler. Hala değiştiremedim bu alışkanlığı bu arada maalesef.

Ankara Ulusan Eğitimi 10 saat = 500 küsür lira ...
Diğer yerlerde de aşşa yukarı bu fiyatlar diye biliyorum.
Abi bunlar nasıl fiyatlar böyle!!10 saat nedir ki 1 ders 3 saatmiş zaten 2 gün eğitim 500-600 lira..Cbf150,dandik scooterlar vs motorlar ne yakıyor hoca kimdir Kenan S. mi veriyor bu eğitimi..Eğitim eğitim diyorlarda ben bu eğitime bukadar para dökemem..Fiyatları aşşa çekmeleri yada ders saatlerini arttırmaları gerekiyor..

12 Nisan'da OMM nin ARA Control (kapalı alan hakimiyet) eğitimi var. Kendi motorunla katılıyorsun. Yer durumunu sormak lazım. Tam gün 250 sanıyorum.

Vespa academy ile ilgili iki olumsuz şey söyleyebilirim. Birincisi ben ilk motor alacağımda neredeyse tüm hocalar, sakın 200'lük almak sıkılırsın, 600'lük ile başlayabilirsin dediler. İkincisi ön frenlemeyi iki parmakla öğrettiler daha sonra aldığım tüm eğitimlerde (gis, honda) bunn yanlış bir alışkanlık olduğunu söylediler. Hala değiştiremedim bu alışkanlığı bu arada maalesef.

Ulusan'daki eğitimde 2 parmakla da olur 4 parmakla da olur dediler. Nasıl daha rahat fren yapıyorsanız. Ama 4 parmak daha iyi olur dediler. Ben 2 parmakla frenlemeye devam ediyorum. Bu konuda fikri olan varsa belirtebilirse sevinirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
scooterda 6 parmak hatta 8 parmak oluyor. Düzgün yaptıktan sonra kaç parmak yaptığının önemi yok AEA da 2 parmak yapıyor. Yanlış bişey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar