Motosiklet dışında arabaları da sever misiniz?

Motosiklet dışında arabalarıda severmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    1,452
Bu anketi ikili tartışma platformu olarak kullanmak gereksiz bence. Hatta bu konuyu tartışmak da gereksiz.

Sen "Aaa bak gittardando böyle düşünüyormuş ben de öyle düşüneyim" demeyeceksin, ben de

"Aaa bak rEnE böyle düşünüyormuş ben de öyle düşüneyim" demeyeceğim, öyleyse bırak senin görüşlerin sana, benimkiler bana kalsın.

Benim için kullandığım bütün araçların, hatta at ve eşeğin bile yeri ayrı.Nokta.

Çeliştiğimiz noktalarda polemiğe devam edeceksek mesajlarını özelden alayım mümkünse, başlığı amacından saptırmayalım arkadaşım.

tabi canım kurulduydun muydu şöööle sol kol dirseği pencereye dayanmış el direksiyonda sağ el vitesi tokatlar... ben artık böyle kullanabiliyom. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peugeot 206gti:cat:

Arkadaşlar her ne kadar önce motosiklet desem de mesleğim gereği arabadan vaz gecemem araba ve motosikletin tedı ayrıdır. Ama her zaman illaki bir motosikletin olacak scooter bile olsa. çünkü ruhunu özgür bırakmacaksın yoksa hayatta kitlenirsin trafikte olduğu gibi fakat motosiklette oyle değil cok doğru olmasada kaldırımları dahi kullanarak amacına ulaşıorsun :p

arabaları severım ama jan janlı olucak celık jant turbo dahılı emısyon ..... ve 500BG ustunde olucak:mrgreen:

[/QUOTE]

ama anlam veremedıgım tek sey subarudan nefret edıyorum

Son düzenleme:
yaw ben tüm motorlu taşıtları seviyorum...[..araba,motor,jet skı,sürat teknesi,atv(hepsini kullandım)]

araba benim icin ilk tercihtir cünkü isim bu motorun yeri ayrı arabanın yeri ayrı kısın motora binmek gercekten ızdırap oluyor ama yazın üstünden inmek zor geliyor.:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arabalarla işim olmaz ama motor vazgeçilmezmdir olmazsa olmaz yani.gece enaz 4 kere bakıyorum yerinde duruyormu diye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende pek sevmemde...mevcbur kaldımda bınerım..ama hyundaı coup un yerı ayrı..sadece dıs görunus ve modıfıye gu<zel durdugu ıcın oda undergrand oyunundan bılıyom.naparsınız yanı motogp oyunu olmayınca mecbur yarıs olarak onu oynuyom..ve favoru arabamda hyundaı coup

motorummmmm oooooogggggghhhhhhhhhhhh öptum onuuuu

unuttum demeyı ben arabadan cok kamyon severım.bızım as900 super ın defransıyelını değiştirip serı defransıyel taktık ve kamyon 170 yaptııı.acayıp hızlı yaaaa.307 ıle ölçtuk..170... güzel bı kamyonum olsa kasasının ıcını motorlarımla doldursam oooooohhhhhhhhhh ne gözel olur beeeeeeee

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar