Motosiklet dışında arabaları da sever misiniz?

Motosiklet dışında arabalarıda severmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    1,452
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesinlikle arabaları severim...hele şöle bi şey olursa daha da severim..

Motosikletide arabalarıda çok severim, Ama sitede çoğu kişi arabalara düşman gibi duruyor, Aslında ikiside biraz farklı ihtiyaçlara cevap veren araçlardır. Bana deselerki motorunmu arabanmı ben arabayı tercih ederim, Motordan daha fonksyonel.

seviyorum diyemem..yani motosikletle kıyaslamam.bir tane ww caddy olsun yeter..iş görsün sadece.

Motoru olan herşeyi severim. Örneğin forklift kullanma şansım olmuştu çok keyif aldım. :)

Bu istanbul trafiğinde arabayla olduğum zaman delirecek gibi oluyorum, d,reksiyonu yumrukluyorum... Trafiği hesaba katmazsak 69 Mustang yada camaro SS gibi classic bir americena asla hayır demem....

Ancak motorun yeri bambaşka....

benim gördüğüm genelde ulaşım aracı olarak otomobil vazgeçilmez alternatiften ziyade motosiklet hobi aracı kullanmım zevki bambaşka olan birşey o nedenle motosiklet hiç bir zaman otomobille aynı kefeye konmamalı bence tamamen kişinin ihtiyacına göre değişiyor bana göre motosiklet arabamdan sonra geliyor :)

ben araba sevmiyorum.taxi seviyorum.taxi olmasa motosikletimi almaya nasıl giderdim!!!!!!!

ben araba sevmiyorum.taxi seviyorum.taxi olmasa motosikletimi almaya nasıl giderdim!!!!!!!

Son düzenleme:
Arabayıda severim. Herzaman bi resimdekinden e30 um olsun istedim ama büyüklerim hep karşı çıktı geçen hafta yine alıyodum az daha babam hızır gibi yetişti :). Ama birkaç sene sonra işallah

21oijl.preview.jpg

Ne arabamı oda ne ?????????????
Araba sevilirmi ya direksiyonda trafiğe takılmışın hıyarın biri kaza yapmış yol tıkanmış. Daaaaaaaatttttttt daaaaaaaaaaaatttttttt korna sesleri itiş kakış...... Park masrafı oda park edecek yer bulabilirsen .....klima mı güldürmeyin klima nın arabayı soğutması için arabanın en az yarım saat çalışması lazım.....Araba demek sorun demek eziyet demek zorda kalmadıkça binmem.... Binenide hiç sevmem ...........
SEN BENİ SEVMİYORMUSUN.....:cherry:

boy

Kışın motora çok bindiğimden artık yağmurda çamurda binmek pek hoşuma gitmiyor çünkü keyif almak eziyete dönüşüyor. Özellikle yağmur yağdığında çevreyolu çamur içinde kalıyor ve öndeki arabadan sıçrayan çamurlar direk olarak üzerinize geliyor. Kaskın vizörü kapanıyor, motorun pislenmeyen yeri kalmıyor. Benim motor racing olduğundan çok daha fazla rezillik yaşıyorsunuz. Haa scooter için aynısı geçerli değil. O yüzden kar, yağmur ve çamurda illa ki bir yere gidilecekse araba tercih ettiğim olur. Ama onun dışında kesinlikle arabaya binmem, özellikle trafikte beklemek beni acayip daraltıyor.

arabalardan tiksiniyorum, sadece iş amaçlı kulanım tamam yani eşya taşırken vb. Bir düşünsenize kimsenin arabası yok herkesde çeşit çeşit motor var apartmanın önüne park ederken selamlaşırsınız muhabbetlerin sonu hiç gelmez.

Ben motorlu olan herşeye saygı duyarım. Sanırım daha öncede bu konu konuşulmuştu. Şöyle bir dengeleme yapıcak olursam;

- %60 Motosiklet
bta0012at3.jpg

- %30 Otomobil
vwgolfv1971280vf3.jpg

- %10 Uçak, Otobüs, minibüs, bisiklet ve bilimum ulaşım aracı :)
8500yg1.jpg

Herkese saygılar...

Ailecek Severiz

Arabaları severim.
Evde iki tane besliyorum.
Bayaaa da iştahlı namussuzlar.
::angry2:: ::ranntign ::eviiil::

ikisind yeri farklı sehri içinde büyük arbalar sçama bence küçük arbalar olsa trafikte bukdar prpblem olmaz benzinde

siz hiç kapı direklerinin ne kadar sinir bozucu olduqunu farkettiniz mi? tam qözünüzün önünde..saqa sola ne yöne baksam karşımdalar:( ah qözünü sevim motorun..vizör çamur içinde kalsa önümü qöremez olsam bile arabaların kapı direklerinden daha az rahatsız edio beni..malum konserve kutuları..

Binmem, Bindirmem, Binenide sevmem.
4 teker sevgisiyle, ilgisiyle yada "kardır kıştır arada binerim ama motosikletciyim ulen" tarzıyla, motorculugu hic bir zaman kafamda bagdastırmadım, hatta yan yana bile koymadım. Motosikletle tanısmadan öncesinde bile 4 tekere hic ilgi duymadım. 16'lı yaslar trafikte hızla gectikten sonra arkasından markasını tahmin eden, cetelesini tutan, (su an ex olmus) arkadaslarımı saskınlıkla izler, "devreler bozulmus sizin hoca" diyede eklerdim. NFS oynamadım, oynattırmadım mesela. Cogunluk ilgi gösteriyor diye idi belkide bilmiyorum.

Motosiklet hayat felsefemiz olmus, müziğimize, yaşantımıza, duruşumuza yayılmış, bütünleşmiş. Cevap bulamadıgımız sorularımıza cevap, hissettiğimiz gibi yaşamak için bir sonuç olmus metal, kromlu, ışıl ışıl gövdesinde şekillenmiş hayallerimiz, fikirlerimiz..
Otomobil uzak bize!?
O diğerlerinin hevesi, taşıma aracı vs..
Bizim değil.

h20d20road20kingmy2.jpg

Motosikletteki büyü, insana hissettirdikleri, harekete geçirdiği duygular...
Konuşma sus..Sadece izle..dalıp gidiceksin...

İkisi de lazım, şu "ben motorcuyum baba, dört teker bana gelmez" gibisinden hamaset nutuklarını bir kenara bırakın. Yıllardır otomobil kullanan biri olarak her iki taşıttan aldığım keyif çok farklı kesinlikle.

4 teker olmasaydı 2 tekerin kıymeti bilinir miydi sizce?

"Ben motorcuyum baba, 4 teker bana gelmez"?

4 teker olmasaydı 2 tekerin kıymeti bilinir miydi sizce?

A) Bilinirdi.
B) Dogru söylüyorsun tabii ki bilinmezdi
C) Motorlu tasıt olmaları dısında bi alakaları yok, at da yük,insan taşıyo, eşekde taşıyo. Atı seven eşeğede katlanırmı hayır ?At hastası tonla insan var, eşeğin yeri ayrımı diyor.. Hayır?
D) Bende kırkayak(çekici) var abi olur mu ?
E) Hepsi

Cvp:A

Hamaset ne demek bilen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar