Motosiklet Direksiyonunu Çevirince Gelen "Tak Tak" Ses

Herkese selam,
Motorumda bir sorun yaşıyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum. Direksiyonu tam sağa veya sola çevirdiğimde "tak tak" şeklinde bir ses geliyor. Videoda sesi net bir şekilde kaydettim (aşağıda bulabilirsiniz).
(mondial drift l )
Motor yere yavaşça düşmüştü ama ciddi bir darbe olmadığını düşünüyorum. koruma takozunun üstüne düştü çok yavaş düştü hatta tutum ama ağır oldugu ıcın tutamadım .Yine de bu sesin nedeni nedir, hangi parçadan kaynaklanabilir? Direksiyon yatakları, amortisörler ya da başka bir şey mi kontrol edilmeli?
Servise götürmeden önce biraz bilgi almak istiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gidon yamuldu da depoya mı vuruyor acaba?

Gidon yamuldu da depoya mı vuruyor acaba?
Sanmıyorum ama şöyle söyleyeyim motoru o an yıkıyordum motorun solundaydım , motor sağa doğru yani benim tam karşıma doğru yavaştan düşmeye başladı ben o sıra direksiyondan yani gida ondan tutuyordum düşmesin diye tuttum ama gücüm yetmedi yavaş yavaş motor sağa doğru devrildi

Ben benzer bir sebepten çok kötü düştüm. İlk motorum kuba dragon 50'de aynı şey olmuştu anlayamadım. Sonra tam bir yokuşu çıkmıştım ki hafif gidonü döndüreyim dedim kilitlendi yere düştüm. Meğerse direksiyonun oynadığı yerde bir vida çıkmış oraya takılmış. Bir tuhaflık hissetmiş bulamamıştım düşünce anladım. Tamircide geri takıp kaynak yaptı usta. Belki sizde de bir yerden çıkan bir vida gidon dönüşüne mani olup takılıyordur. Lütfen iyice kontrol edin.

Ben benzer bir sebepten çok kötü düştüm. İlk motorum kuba dragon 50'de aynı şey olmuştu anlayamadım. Sonra tam bir yokuşu çıkmıştım ki hafif gidonü döndüreyim dedim kilitlendi yere düştüm. Meğerse direksiyonun oynadığı yerde bir vida çıkmış oraya takılmış. Bir tuhaflık hissetmiş bulamamıştım düşünce anladım. Tamircide geri takıp kaynak yaptı usta. Belki sizde de bir yerden çıkan bir vida gidon dönüşüne mani olup takılıyordur. Lütfen iyice kontrol edin.
teşekkür ederim cevabın ıcın yarın garantiye servise götürücem sizce ne demeliyim ücretsiz yaparlarmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar