Motosiklet direksiyon sınavı parkuru ufak bilgiler ve sj4000 incelemesi

Merhaba mt üyeleri :) . aslında videoyu 1 ay kadar once sınavdan 1-2 gün öncesinde çekmiştim sjcam4000 ikinci el olarak forumdan mamba09 dan almiştim . denemek için hem parkuru kaydederim sinavdan once izlerim felan diye çekmiştim ama sınava giricek arkadaşlara belki bu püf noktalar faydası olur . onun dışında aksiyon kamerası konusuda çok görünce dedim bari gece yükliyim şunu altına 1-2 tane açıklama koyiyim insanların aklında fikir oluşur dedim . Bu arada sinavdan geçtim sadece ehliyeti almak kaldı :) keşke b ile alsaydım dedim ama nasipte şimdi almak varmiş :queen: .Şunuda belirtmek isterim video kalitsei çok daha iyi kamera 1080 p kayıt edebiliyor ben 720 yaptım cok dolmasın diye render alırkende kalitesi düşmüş ama fiyatina göre kalıtesi çok güzel kullanışlı ve bi pille 2.5 saat kadar video çekiyor tahminimce ben 1.5 saat çektim sarji %40 civarina inmişti :p

bi iş yapıyım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık :) bi türlü link halinde koyamadıö :salut:

Son düzenleme:
Video için teşekkürler..Zor denilen sınav bumuymuş? Honda 1 de çok daha fazlasını yaptırıyorlar zaten..

Sınavın zorlaştırılması güzel ancak bana göre seviye hala düşük.Tamam acemi ancak bu sınavı geçen kişi direk trafiğe çıkabilecekse sınavın daha da zorlaştırılması gerekli.Kukaların arasındaki mesafe azaltılabilir,8 çizmek için daha küçük bir alan ayırılabilir vs. bunları yapamıyorsa zaten trafikte işi yoktur.
Şahsi görüş içerir...

bende yetersiz buluyorum parkur bu ama inanin insanlar patir patir kaliyordu . parkurda sinyal vermeti unuttunmu bindikten sonra frenleri sinyalleri kontrol ettinmi zaten stop edince direk birakiyorlar yani nasil biraksam diye bakiyorlar. cok tesekkurler iyi yorumlariniz icin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar