Dostum haklısın, da ben yapı olarak yapamıyorum bunu. Hani "hakedene vermeli selamı " da diyemiyoruz, zira nerden bilelim gelenin seciyesini...gelip gecmemiz en cok 20 sn. Dedimya, almam diye birsey yok asla, ama ilk el kaldıran olmam...bak bisiklette öyle değil, bisiklette hala bu kültür sapasağlam duruyor...verir alırım...bisikletciler hala muhabbetle bakıyorlar...
motor sayısı çoğaldı belki o yüzden bu selam olayı azaldı...eskiden nadirdik denk gelmenin duygusu daha yoğundu, şimdi -şükür- hertaraf motorcu doldu, sıradanlaştı esprisi kalmadı..varsın çok olsun, camia büyüsün...
Vosvos demişken; yılllardır pre alacağım, pre alacağım derken pre'ler oldu deve..hurdası bile 50 kaat şimdi. üstelik yer filanda müsait değil artık.. Hoş amerikan v8 ford, cj5 topladık ama aklım cidden vosbos ta kaldı. Kimbilir yer müsait olursa belki pre değilse de 70 düzcam demir torpido bulsam ne güzel toplarım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Bu iste, bu...;-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Son kısma çok güldüm..;-)..Tayfa sanıyor ki gs kendi yatar, kendi kalkar. BMW nin algıdaki başarısı...tamam motor iyide, iki africa twin ya da iki tracer 1200 kadar mı? parası öyle malum.
Her önüne gelen , ehliyeti olan olmayan cebinde biraz para gördümü altına bir motor çekip ,küçük dağları ben yarattım havasında geziyor.
Ben paket serviscilere , kuryelere , kafada kasketi ağzında sigarası ile mobilet kullanan yaşlı amcalara bile selam veririm , çoğuda selamımı almaz.
Kimbilir onlarda da bu bize selam vermez pisikolojisi vardır belki.
O değilde şu vosvoslara hastayım kırdım kafayı 1 aydır gece gündüz malum yerlerde vos vos arar oldum. Neredeyse motoru takasa girip elimi motosikletten de cektirecek bana o derece istiyorum . Hayırlısı bakalım