Motosiklet camı çizik...

Motosiklet camında ufak tefek çizikler var, bunları nasıl giderebileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. :cat:

yaw abi sende haaaa:p

diş tosunu alkolle karıştırıp pamukla küçük daireler şeklinde ovalıyosun işlem biraz uzun sürüyo ama etkili ..bir de saatcilerin saat camlarını parlatmada kulandıkları zımpara gibi bişey var ismi şu an aklımda degil ama saatin camını yeni gibi yapıyor bizzat gördüm hayret ettim:cat:

Biraz başım ağrıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz ? :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boşver sıkma canını senden kıymetlimi bin motoruna aslanlar gibi gez.:cat:

yaw abi sende haaaa:p

diş tosunu alkolle karıştırıp pamukla küçük daireler şeklinde ovalıyosun işlem biraz uzun sürüyo ama etkili ..bir de saatcilerin saat camlarını parlatmada kulandıkları zımpara gibi bişey var ismi şu an aklımda degil ama saatin camını yeni gibi yapıyor bizzat gördüm hayret ettim:cat:

sağol cengiz,senin hatrına bir deniyecem :cat:

Biraz başım ağrıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz ? :p

tabi niçin olmasın, amerikan aspirini alırsan geçer :p

ağrı kesiciyi deneyebilirsin, apranax var istersen kargoyla gönderirim :queen:

sana zahmet olacak gönderde m.alinin baş ağrısı geçsin :mrgreen: :mrgreen:
zavallı :queen:

Boşver sıkma canını senden kıymetlimi bin motoruna aslanlar gibi gez.:cat:

zaten öyle yapıyom :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
bi üstübünü güzelce selülozik tinere bandırıp sil.yeni gibi olcak bak gör. cillop gibi parlar :p

neyse açık olcam :) ben 600f'in orjinal şeffaf siperliğini, renkli siperler pahalı olduuğu için boyamak istedim. Hatta film çekmeyi denedim beceremedim:) sora boyadım ama çok dandik oldu boya tutmadı yani. Akabinde tinerle bi sildim neredeyse eridi yani bi matlaştı ki anlatamam. Oto boyacısına verdim oda kıytırık bi şekilde boyamış. böle bi durum oldu :) bide fren hidroliği boyayı söküyo onu anlatmıycam ama :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar