Motosiklet çalışmıyor bakarmisiniz video yukledim

Merhaba arkadaslar 4 gun once calstirmistim en son motorumu. Son zamanlarda marşa bastigimdada cok gurultu cikiyodu mars dinamosundan kaynaklandigini dusunuyorum. Lambalatim calisiyo akudenmi diye dusunuyorum acaba aku azaldida mars dinamosunumu donduremiyo. Ustalardan bilgi almak istiyorim

https://youtu.be/x8Ty0ITCfKQ

Merhaba arkadaslar 4 gun once calstirmistim en son motorumu. Son zamanlarda marşa bastigimdada cok gurultu cikiyodu mars dinamosundan kaynaklandigini dusunuyorum. Lambalatim calisiyo akudenmi diye dusunuyorum acaba aku azaldida mars dinamosunumu donduremiyo. Ustalardan bilgi almak istiyorim

https://youtu.be/x8Ty0ITCfKQ

Video gizli gözüküyor düzeltirsen bilen arkadaşların yardımcı olacağını umuyorum.

Eyw hocam ben biraz arastirma yapiyim benim yapabilcegim biseymi diye

İki sebep var

1 - Akü
2 - Marş motoru

Eğer farların düzgün yanıyor, kornan çalıyorsa aküde sıkıntı yok demektir. Ya marş motorunun kömürlerini yada marş motorunu değiştireceksin.
Kullanman gereken durumlarda vurdurarak çalıştırabilirsin.

İki sebep var

1 - Akü
2 - Marş motoru

Eğer farların düzgün yanıyor, kornan çalıyorsa aküde sıkıntı yok demektir. Ya marş motorunun kömürlerini yada marş motorunu değiştireceksin.
Kullanman gereken durumlarda vurdurarak çalıştırabilirsin.

Vurdurarak calistiriyorumda otoparkta simdi motor yukus cikaramuyorum ondan dolayida vurduramadim bir türlü. Bilemiyorum ama far ne kadar elektirik cekebilirki farlarim yaniyo çünkü. Marsi söküp içini biraz kurcalayim :D yapamazsam mecbur mars motoru alicam. Tabi once bir vurdurup calistiriyim akusu kendine gelsin baktim gene zor olacak marsi sokerim. Yenisini temin ederim.

Marş motorun kitlemiş. Marş motoru alma. Değiştireceğin sadece 1 dişli yada kömürler olabilir.

Motosikleti
Cruiser
Sen önce aküye bak biraderim..(Yüksek ihtimal aküden) Aküden değilse o zaman marş motoruna bakarsın.. Hem bu sıralama senin için daha zahmetsiz olur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar