Noktalama işareti koymamama takılcağınıza bu kadar soruma cevap verseniz herkes için daha hayırlı olur
2'den boşa almaya çalışmayın, sert bir darbeyle 1'e atın, debriyajınız çekili olsun, 1'den hafifçe yukarı doğru boşa alın.
Abi 2008 de motosiklet ehliyeti icin direksiyon egitiminde ybr125 vermislerdi,neyse calistirdim 1.vitese alacagim olmuyor,vites levyesi bildigin kemik,hoca dedi evladim sert depikle,gavura vurur gibi vur dedi,bendeki şans ya sinav gunu de ayni motor denk geldi,o zamanlarda şimdiki gibi parkur falan yok,ardi ardina 10 tane duba dizili,aralarindan gec U çek gel bitti.neyse bitirdim parkuru,sinav komisyonun yanina geldim,iclerinden birisi beygire binmiyorsun viteslere yumusak davran dedi,bende hocam haklisiniz dedim gectim,hoca bilmiyor ki vitesler zor geciyor..r:
Boylede gereksiz bir anim vardi..
Benim de sınavda kullandığım Ace'de ayna yoktu "abi sen aslansın, kaplansın, yaparsın" diye verdiler gazı, parkuru geçtik, trafiğe çıktık bir farklılık var, arkamı göremiyorum. Benimki daha gereksiz![]()
kardeş ben 2 konuya da cevap verdim.
okumuyon muuuuu![]()
Hocanin üslubu bildigin sertti bayaği,adam resmen çemkirdi ama yine de ses etmedim,malum sinav komisyonu,maçam yemedi..:cherry:
Dostum seninle de 1000 senedir konuşuruz, bir denk gelemedik gerçek dünyada. Sen madem gelmiyorsun buralara, biz gelelim bari en kısa sürede yanına.