Motosiklet beyin tamiri !!!

Arkadaşlar tabiri caiz ise şu beyin denen aleti tamir edebilen birileri var mı? Varsa nerede yardımcı olursanızz sevinirim. uzun zaman önce de böyle bi başlık açılmış fakat oradaki bilgiler pek işime yaramadı. Taze bilgisi olan varsa bekliyorum :)

GKN

Arkadaşlar tabiri caiz ise şu beyin denen aleti tamir edebilen birileri var mı? Varsa nerede yardımcı olursanızz sevinirim. uzun zaman önce de böyle bi başlık açılmış fakat oradaki bilgiler pek işime yaramadı. Taze bilgisi olan varsa bekliyorum :)

derbi için mi ?

Demek sorun beyin'deymis , ne kadar emin bundan senin usta ? Bu arada aradim seni bugun soracakdim ne oldugunu ama acmadin , geri'de donmedin merak ettik.

Umarim seni hirpalamaz bu ariza , tekrar gecmis olsun kadircim

Aynen gokhan derbi icin soruyor buji'den sandik granajlari sokduk cikardik buji'degistirdik ama banamisin demedi , sonrada cekdirdik beyindeymis sorun simdide , cozersin sen bu isi.

Son düzenleme:
abi nöbetteydim çok geç farkettim aradığını kusura bakma. nöbetten de az önce çıktım geç oldu diye aramadım yarın arayacaktım... ustayla da adam gibi konuşamadım. yarın ilk iş sabah erkenden yanına gidip detaylı bi bilgi almak....
evet gkn derbi için arıyorum...

Son düzenleme:
2t ve Exup.

Allah yardımcın olsun eğer beyinle ilgili bi problemse ya exup ı acmıyo ya kapamıyo ya ters oluyo falan motor gaz yemiyo gitmiyo inşallah en kısa zamanda düzelir.:rendeer:

GKN

ateşlem beyni nin bi fotosun çekip yollayın..
eğerki sorun kesin olarak beyinense, öncelikli iş yenisini-çıkmasını bulmak
bulunamazsa, tamir eden yerler var, ki tamir edilmeye uygun bi beyinse..
oda olmadı ben ona muadil bi beyin bağlarım :cherry:

Kadir benim mustafa ustayı arasana birde ona sor bilgi al gerekirse götür motoru iyi ustadır.Ferconun yetkili servisidir.Ama öle fercoyu falan takmaz maddı konularda en uygun neyse onu yapar.Benım adımıda ver yardımcı olur.bızede bılgı ver arada foruma yaz.
05357673047

dostum antepte bu işi yapıyorlar tanıdığın varsa arştır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tomass kardeş yolla kargoyla adanaya elimizden geleni yaparız,ama motoruda istermi bilemem çünkü motordan çıkan akımı ölçüp ona göre yapılıyor diye biliyorum.

Kadirim adanada izzet ustada yapıyor,benim DR 800 ün beynini izzet yaptı hala kullanıyorum,yeterki elinde örnek olsun

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. problemi çözdük. çıkma bi beyin aldım..

tomass kardeş yolla kargoyla adanaya elimizden geleni yaparız,ama motoruda istermi bilemem çünkü motordan çıkan akımı ölçüp ona göre yapılıyor diye biliyorum.

Kadirim adanada izzet ustada yapıyor,benim DR 800 ün beynini izzet yaptı hala kullanıyorum,yeterki elinde örnek olsun
abi çok teşekkürler ilgin için. olmadı bi gün memlekete giderken beyni de yanımda getiririm ( BENDE OSMANİYELİYİM ) orada yaptırırım yinede...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lafı sözü olmaz tomass kardeşim,bizler birbirimize destek olmazsak kim olacak birimizin derdi hepşmizin derdi,sağlıcakla kal hemşerim

merhabalar arkadaşlar. bende aprilla pegaso 650 ie 2004 model kullanıcısıyım. beyinle ilgili bir sıkıntım var. yardımcı olabilecek olan varmı.

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbul da motoharun- 7 moto shop var. Bende caponord un bakımlarını orada yaptırıyorum,hondada yamaha da aylarca bekletecek parçalar bile stoklarında bulunuyor. Umarım pegaso için de aynıdır durum bir arayın sorun bence.internet sitelerinde iletişim bilgileri mevcut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar