Motosiklet bayisi açmak için,ama nasıl ?

DKN

o zamanlar yoktu ama şimdi heryerde var. önemli olan ileriyi görebilmekmiş demek ki şimdi bunu yaşayarak yine görmüş olduk :) hemen 8 yıl sonra ki para getirecek işi düşünmeye başlayın.. zor değilmiş bu bajaj çıktı işte

İlgili motosiklet firmalarına telefon açmadın, gitmedin, geldin buraya yazdın, görüş istiyorsun. ilginç ki, ilginç

o zamanlar yoktu ama şimdi heryerde var. önemli olan ileriyi görebilmekmiş demek ki şimdi bunu yaşayarak yine görmüş olduk :) hemen 8 yıl sonra ki para getirecek işi düşünmeye başlayın.. zor değilmiş bu bajaj çıktı işte
Lisede fizik hocamız, Boşuna okuyosunuz. Sizin yerinizde olsam gider çince ıngilizce fransızca herneyse dil öğrenir. Küçük app yazılımlar yapar satardim. Google playda satilan uygulamalar ne kadar para getiriyor haberiniz var mi
Kalkın gidin yazilim ogrenin derdi :D

Lisede fizik hocamız, Boşuna okuyosunuz. Sizin yerinizde olsam gider çince ıngilizce fransızca herneyse dil öğrenir. Küçük app yazılımlar yapar satardim. Google playda satilan uygulamalar ne kadar para getiriyor haberiniz var mi

Tüm hocalarımın bana daya zoruyla tıp yazdırmaya çalıştıkları aklıma geldi... "Makina Mühendisliği eskidi, Makina mı kaldı piyasada baksana herşey elektronik" diyen sanayi görmemiş hocalarım aklıma geldi. Az daha onların yüzünden kendi hayatımı mahvediyordum.

DKN

sen ne yaptın peki ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar