MOTOSİKLET ARIYORUM 500 TL YE KADAR FİYAT İSTANBULDAYIM

benim motoru verem üstünede para verem kendine 5.000 tl lik bir motor al :queen:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
ne kadar saygısızsınız be kardeşim adam yanlızca motora binmek istiyor bi şekilde edinmenin yollarını arıyor ancak ahkam kesenler kişiyi aşşağılamaktan başka bişey yapmıyor biraz saygı lütfen

Açıkça söylemek gerekirse ben dalga geçmiyorum.500 TL ye ya güzel bir bisiklet alır yada 2000 TL daha biriktirip motosiklet alır.500 TL alacağı motosiklet ona beladan başka bir şey olmaz.Ya ruhsatı olmaz,yada pert olur o 500 TL 1-2 senede ona 2000 TL ye gelir.

ilk sayfayı okuyun dalga geçenleri siz seçin yapıcı eleştiriyle dalga geçmeyi ayırabilirsiniz sanırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-zundapp-alman-antikasi-98244475/detay

İlan eski ama satılmamış olabilir. Sahibinden.com'a gir ilanları arattır illaki bulursun. 500 dediysen 500 TL.

Eksiği gediği çok olur motordan soğutur, güvenlik anlamında da risk taşır.

söyleyenler başına gelecekleri söylemişler zaten. tekrarlak sadece kirlilik olur. Kardeşimin verdiği linkteki motosikletin de epeyce eksiği var. öyle tahmin ediyorum ki çinli comutter parçaları uydurulabilir.

Hatta motoran mtr125'e çok benziyo bu. hatta aynı...

Ben sadece öğrenmek amaçlı başlangıç motoru niteliğinde, istediğimde bırakıp gidebileceğim, yattığında üzülmeyeceğim, kırılan grenajları içimi cız ettirmeyecek, çok gitmeyen ama durabilen, istediğimde bir köşeye hunharca atabileceğim bir motosiklet önerisi istemiştim sizlerden.. Geçen sene tabi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar