Motosiklet almak istiyorum ama...

Motosiklet kullanmak istiyorum! :) Yeni motosiklet almak ve öğrenip kendimi geliştirmek istiyorum. Bir yerden başlamak istiyorum yani... Forumdaki tavsiyeleri okudum ama genel ifadeler kullanılmış hep. Marka model örnekleri vererek yardımcı olabilir misiniz? (İnternet sitelerinde marka ve model çok...)

:cat: Bir de bağlantılı sorum var. Motosiklet kullanmaya karşı çok ciddi bi isteğim var içimde. Küçük motorlarla başlamak gerekiyormuş ama bu isteğimi köreltir mi acaba diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Teşekkürler...

Super Moderator
Öncelikle yardım için ne tarz motosiklet beğendiğini ve kullanmak istediğini söylersen iyi olur.
Bir de A2 sınıfı ehliyet sahibi olup olmaman önemli bir etken.Kaliteli bir eğitime sahipsen motosiklet tutkunu köreltecek kadar da küçük silindir hacimli motosiklet kullanmak zorunda kalmayacaksındır.

Ne kadar paranın olduğunu bilmeden bir tavsiye veremem ama bana göre Mondial 150 Zat
::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

taze motosiklet meraklısı diyebiliriz benim için... bütçe de küçük olsa daha iyi tabi... henüz eğitime de sahip değilim. hepsi motor almama yani seçeneklerime bağlı.

taze motosiklet meraklısı diyebiliriz benim için... bütçe de küçük olsa daha iyi tabi... henüz eğitime de sahip değilim. hepsi motor almama yani seçeneklerime bağlı.

Son düzenleme:
merhaba doktor_oni...........henüz yeni bir motosiklet sürücüsü ve tecrübesizseniz cruiser/chooper tipi bir makine daha dengeli olacaktır çünkü oturuş pozisyonu ve ağırlık denge noktası olarak sizi yormayan en önemlisi de sürat için değil asfalt gezileri için dizayn edilen tip makinedir.ikinci bir tercihinizde maxi scooter tipi olacaktır çünkü otomatik vites olduklarından kullanımı daha rahattır,vitesli motosikletlere göre.........yapmanız gereken görüntü ve işlevi açısından size en cazip gelen motosikleti yakından inceleyip üzerine binerek test etmeniz ve karara varmanız.hayırlısı olsun işallah

köreltme gibi bişey söz konusu olmaz 125 cc de motordur 1625cc de motordur sonuçta hem tam olarak tarzını belirleme konusunda ve kendini geliştirme konusunda daha yardımcı olur küçük bi alet

geliştirmek istiyorsan yamaha ybr125 gibi vitesli 125cc motorlar idealdir. geliştirmek için devriyajlı motor alman iyi olur. çünkü büyük hacimli motosikletler genelde vitesli motorlardır.

daha önceden eğitimin varsa honda cbf250 olabilir. biraz daha güçlü bi motor 22 hp sanırım.

hazır böyle bi konu açıldığı için tekrar ayrı bi topiğe gerek duymadım. bende konuyu açan arkadaşla aynı karmaşayı yasıyorum. yeni başlayacağım için iyi bişey alıp mahvetmek istemem ama 26 yasında olup 1.85 boy 85 kiloylada bi scooterda öğrenmek istemem acıkcası:cherry:

çok fazla arastırma fırsatı bulamadım ama şöyle bişey buldum ve baslangıç için hosuma gitti diyebilirim.

2imageforsilan6321813lo.jpg

Model : Arora KAISAR KS150-23
Yıl : 2006
Kilometre : 0
Renk : Yeşil
Vites : Manuel
Yakıt Tipi : Benzin
Fiyat : 2.990 YTL
İlan ID'si : 063015240523139
İlan Tarihi : 30.03.2006

TEK SİLİNDİR, DÖRT ZAMANLI, HAVA SOĞUTMALI MOTOR TİPİ, 150 CM3 SİLİNDİR HACMİ, MAX.GÜÇ 14 HP, ELEKTRİKLİ ÇALIŞTIRMA, ELEKTRONİK CDI ATEŞLEME, 126 KG AĞIRLIK, DİSK+ABS ÖN FREN, KAMPANA ARKA FREN, 5 VİTES ŞANZIMAN.

hem fiyat açısından cazip geldi hemde görünüm. sizlerinde fikirlerini almak isterim belki konuyu acan arkadasada bi faydası olur.

bence ilk etapta sıfır motor alma. Önce bi kullanmayı ogren, tarzını belirledikten sonra al motorunu.bence 300 500 mılyona 2. el bir minsk le baslıyabilirsin.Ogrenmende ve tarzını belırlemende fazlasıyla yardım olacagına ınandıgım bır alet. + 2. el olması senin sadece surme acısından deil teknik acıdanda bilgi sahibi olmana yardmcı olur bir kac kere yolda kalınca ögrenirsin ne yapman gerektigini :)

doktor bence küçük bir motosikletle başla

arkadaşım bence motosiklete binmeden büyük makinelere heves etme.onları hem kullanmak zor hem durdurmak büyük raceler insanı cabuk öldürür.bence 125 veya 250 cc motorlarla başlamalısın.ideal motorlar suzuki gn250 honda 125honda xl200 honda nx türü makineler hiç bilmiyorsan eğer bence önce otomatik vites bir schoter ile başlamalısın iki tekere alışınca değiştirirsin vitesli ye geçersin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede honda cbr 125r
ilanlarda var incelersen satıyorum
750km sıfır gibi motor
ama fiyat sıfır degil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar