- Konu Yazar
Arkadaşlar önceden açtığım başlıkta size sormuştum ne yapmam lazı mdiye babamla düzgün bir şekilde konuştum bunun eğitimini alıcam dedim ve bunları gizli gizli yapmıyorum sana soruyorum baba dedim bilgin olsun diye babamda direk olmaz hayır dedi yemin etti filan kendin alıcaksan al ama ben izin vermiyorum dedi (kendin alıcaksan al derken rızam yok almanda dedi ama şunuda biliyo alıcam param yok
) neyse bende annemle konuştum annemin üstünde daha kolay manipülasyon teknikleri kullanabiliyorum biraz diktatör olmam yeterli oluy oyapıcaksın ediceksin diyorum kabul ettirdim gibi bişey olay şu beyler bayanlar
1- ehliyet ve eğitim alınır (annenin verdiği paralar ve kendi paramla)
2- kask alınır ve babanın evde olduğu bi gün masanın üstüne çaat diye konulur
3- eldiven vesayre sırasıyla alınır ve kask tan sonra konulur kask çünkü en önemli şey motosikleti akla getiren ilk şey
4- artık kıvama gelmiş bir baba ortaya çıkar (yani inş çıkar çıkmazsa sıkıntı büyük)
5- motosiklet alınır
planım bu siz ne düşünüyorsunuz
1- ehliyet ve eğitim alınır (annenin verdiği paralar ve kendi paramla)
2- kask alınır ve babanın evde olduğu bi gün masanın üstüne çaat diye konulur
3- eldiven vesayre sırasıyla alınır ve kask tan sonra konulur kask çünkü en önemli şey motosikleti akla getiren ilk şey
4- artık kıvama gelmiş bir baba ortaya çıkar (yani inş çıkar çıkmazsa sıkıntı büyük)
5- motosiklet alınır
planım bu siz ne düşünüyorsunuz