motosiklet alıcam ama hangisi karar veremiyorum 2-3 tane secenek var..!!

bu konuyu 2. açısın deyilmi arkadaşim sana dedim ya cbf 150 sen de dedinya tamam cbf 150 alcam dedin niye böyle yapıyosun ya

apache güzel görünüyor kullananlarda memnun ben kullanmadım ama forumdan takip ettiğim vede bnm motoru götürdüğüm kymco servisi aynı zamanda tvs servisi adamda baya övdü.Racer kullandım sakın bulaşma hele sıfırına asla ama karar senin bence 1-apache 2-cbf150 3-ybr125 tercih sırası bana göre ama tipi hangisinin hoşuna giderse

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yan aphaci yada honda başkasını düşünme derim. . .:cat:

yamaha ybr 125cc
honda cbf 150cc

ikisinden baska birini alirsan anlarsin ne olacagini

ben honda'yi daha agirbasiyo derim

hep aynı kıyaslamalar nerdeyse.
honda cbf 150 miiii
yamaha ybr 125 miii

onlarca topic, konu açıldı.. her neyse...

bence kanuniyi çıkart bi kere şıklar arasından..

honda CBF 150 yi tavsiye ederim.

lütfen bakııııııınnnnn!!!!!! kararsızlık....!!!!! önemli

böyle bi başlık açıp bu konuyu açan birine yorum bile yapmam neresi önemli bu konunun? Motor konusunda kararsızım diye bi başlık açınca kimse ilgilenmeyecekmi? Hadi öyle olsa bile böyle bi başlık açıpda insanları kandırmış olmuyomusun? Bi de konu ikinci defa açılmış :silent:

bak uzun yol + rahatlık 0 vibrasyon konforlu sürüş az yakıt cbf 150
kanuni bakma bile tvs güzel ama cbf daha konforlu mercedes gibi düşün

slm motorcu arkadaşlar ben de motor almayı düşünüyorum ama bi kararsızlıktır gidiyor..... :pr:4 motor arasında kaldım ve sonuç belirsiz :silent::silent:
seçenekler şunlar::farao:
yamaha ybr 125cc
honda cbf 150cc
tvs apache 150cc
kanuni racers 200cc

bu motorlar arasında bir secim yapsanız hangisini seçerdiniz gerek yakıt tüketimi gerekse uzun yola gelebilecek bir araç istiyorum şimdiden teşekkürler....:bounce:

honda cbf 150 yada ybr 125 başka bişe düşünmek bile saçma

yorum yapanlara teşekkürler cok yardımcı oldunuz...!!!!! kötü yorum yapanlara da bir şey demiyorum........:p
daha fazla kullanıcıdan yorum alırsam sevinirim....:!!!!!!!!

ben cbf 150 ile hiç durmadan en fazla 130 km yol yaptım hiçbir rahatsızlık hissetmedim bide bu km yi hemen hemen tam gaz gittim motorda en ufak bi performans düşüklügü görmedim diger markaları kullanmadım cbf alırsan pişman olmayacıgına eminim

Tek kelime mercedes istiyosan CBF 150 ( adı honda başka söze gerek yok)
BMW istiyosan TVS ( fiyat olarak gayet cazip ve sağlam bir motor)

ben tercihimi tvs den yana yaptım çokda memnunum karar senin

cbf olsun camurdan olsun şahsen ucuz düşerse bende alırım cok rahat parasına ve hacmine göre titreşimde az cbffffffffffffffffffffff

ybr süper motor ama apache ybr nin yandan yemişi :mrgreen: eger bana apache ve ybr hangisini alırsınız derseniz ybr derim digerlerini kulanmadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar