Motosiklet aldım fakat sorunlar buyuk kafam karısık

bence söle ruhsat sahibine ve üstüne al.. var mı öle satışını vermemek gibi bişi.. Başını ağrıtacak birine satmamışta bugüne kadar o yüzden herhalde bu tavrı.. Bence hiç vakit kaybetme gidip üstüne almaya çalış..

Motosikleti
BWS 100
cnvr_hk sana tavsiyerm hemen bu sorunu çözmen bi olay anlatıyım
tanıdık var araba alıyor 2.el birinden 1-2 yıl kullanıyor ama ruhsatı kendi üzerine geçirmiyor hala eski sahibi üzerinde ruhsatı. eski sahibine bir haciz geliyor alıp götürüyorlar bizim tanıdığın arabasını... ne olacak şimdi adamın parayı geri verecek durumu yokki arabanın parasını geri versin....

hemen hallet:)

arkadaşlar ben durumu tam olarak anlatıyım...motoru aldıgım kişiyle çek olarak anlaştım ben ona çek verdim o bana motoru...o çeklerin karşılıgını aldıgında ben motoru ustume alcaktım..anlaşmayıda boyle yaptık aramızda...bu motor bu adamın patronununmus...patronda holding patronuymus...adam patronun bi işini yapmıs patronda buna motoru vermiş....ben motoru aldıgım gun adamı işten cıkarmıslar...adamın bana söylediği " patron benı işten cıkardı odasından cıkarken motoru sattım satısını verelim mi" patronda "ben kımseye satıs falan vermem" demiş....sonra dedim ki ya sen ver numarasını ben arıyım..olmaz diyo...motoru geri ver çeklerini al diyo:pale:
ya arkadaslar motor SUZUKİ DR650se...eger ben bu motoru geri verirsem bidaha motosiklet hayatım bitcek...bu benım son şansım olcak o yuzden motoru geri vermek ıstemıyorum...patron çarşamba gunu gelcekmı hesapta...bide neyden korkuyorum biliyomusunuz :silent: şimdi ben patronu ararmısım patron yoo ben kımseye motor vermedim dermiş :salut: ooff yaa harbi sevinemedim motor aldıgıma :salut:

Bu işlere bulaşmadan önce bir bilene sormak veya bir bilen ile bu işleri halletmek lazım

Umarım çeklerini alırsın (ciro edilmedi ise )

Motosikletten olacağım diyor fakat sonrasında başına neler gelebileceğini hiç düşünmüyorsun ilginç

Umarım su işten kurtulabilmişsindir zararsız ve ziyansız bir şekilde

ben senin yerinde olsam hiç tereddutsuz o makıneyı geri verir ceklerımıde geri alırdım cok heveslısın ama bu arada kalma olayları senı yer bitirir benden soylemesı bıraz sabret ceklerı bozdurunca alırsın aynısından o adam belkı yalan soyluyor çaldı bı yerden burdda arkadaslarda cok guzel seyler yazmıs onları dınlemedıgın ıcın pişman olursun iş işten gecer

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son durum nedir?.............................

Forumdan Uzaklaştırıldı
moturu virmiştir kesün..........

arkadaşlar organize işleri izleyeniniz varsa,bu şekilde insanları dolandıran çete canlandı gözümün önünde...geçmiş olsun

Of of arkadasim bu benim seninle bogaz koprusunun satısı icin anlasma yapmamdan farksiz... Benim olmayan bir malı sana satmak icin istedigin kadar sozlesme yapayım hicbir hukuki gecerliligi olmaz...

Fırsatın varsa hemen geri götur para verdiysen paranı al...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar