arkadaşlar ben durumu tam olarak anlatıyım...motoru aldıgım kişiyle çek olarak anlaştım ben ona çek verdim o bana motoru...o çeklerin karşılıgını aldıgında ben motoru ustume alcaktım..anlaşmayıda boyle yaptık aramızda...bu motor bu adamın patronununmus...patronda holding patronuymus...adam patronun bi işini yapmıs patronda buna motoru vermiş....ben motoru aldıgım gun adamı işten cıkarmıslar...adamın bana söylediği " patron benı işten cıkardı odasından cıkarken motoru sattım satısını verelim mi" patronda "ben kımseye satıs falan vermem" demiş....sonra dedim ki ya sen ver numarasını ben arıyım..olmaz diyo...motoru geri ver çeklerini al diyo

ale:
ya arkadaslar motor SUZUKİ DR650se...eger ben bu motoru geri verirsem bidaha motosiklet hayatım bitcek...bu benım son şansım olcak o yuzden motoru geri vermek ıstemıyorum...patron çarşamba gunu gelcekmı hesapta...bide neyden korkuyorum biliyomusunuz :silent: şimdi ben patronu ararmısım patron yoo ben kımseye motor vermedim dermiş :salut: ooff yaa harbi sevinemedim motor aldıgıma :salut: