- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Valla eşimdede varevet iyi ama ondan daha iyi çeken telefonlarda var onu kimse bilmiyor en iyisi değil ayfon kamerada.zaten pro max 78 bin tl olmuş böbreği satıp yinede alır bizim dangalaklar
sonrada otobüsle evlerine gider evdede makarna yerler:queen:
78bin liralık telefonu anca o 78bin lira aylık gelirimin 5te biri falan olursa kafam rahat bir şekilde alırım. O da çok ihtiyacım varsa. Apple ekosistemi benim kafama uymuyor, kullanıcı bir şey bilmez onun yerine düşünelim tavrı var bir de yazılımlarının lisansları çok fena, okumadan geçip kabul ettiğiniz yazılım lisanslarını bir okumuş olsanız küfür mü ediyor bu diye küfredersiniz ki apple lisansları windows lisansından bile beter. Android ekosistemi biraz daha kötünün iyisi kalıyor, seçenek çok, bu yüzden apple tercih etmem ama çok ihtiyacım olsaydı da bu fiyatlara alamam zaten, 78bin lira bir telefon için benim bütçeme göre çok yüksek bir fiyat. Tabi bir de işin kullanım tarafı var, çok iyi fotoğraf çekmesi dışında diğer bütün özellikleri bence kötü, foto çekmek de telefonla en son aklıma gelen bir şey, o kadar gezdiğimde bile foto çekmek aklıma gelmiyor. Telefon benim için cebe sığan minik ekranlı bir bilgisayar, olabildiğinc ebüyük ekranlı olsun hatta keşke 7" falan daha da kocaman olsa da cebe de sığmasa sorun etmezdim çantada taşırdım. Ama foto çekme özelliği benim için en fazla bilgisayar vb. gibi şeylerden bir şeyler sökeceksem sonra aynı ekilde toplamak için bir fotosunu çekmek gibi şeyler dışında aklıma gelmiyor.