Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu rüzgarın kızıda olmasa bize kim böyle teknikleri verecek bilmiyorummm,ne uyuz oluyorum buna varyaa![]()
Ya ne olur bir kere yanlış konuş
Şu rüzgarın kızıda olmasa bize kim böyle teknikleri verecek bilmiyorummm,ne uyuz oluyorum buna varyaa![]()
Ya ne olur bir kere yanlış konuşher seferinde düşüncelerimi sen yazıyorsun benden önce, motosiklettede hızlımısın benim gibi
![]()
yazdıklarında haklısın,ama aynı tartışmayı daha önce defalarca yaptık bu sitede ve sitenin yarısından çoğu benle aynı fikirdedir emin oll,söz konusu kişinin şu an yazdıklarıyla ilgili bişey demiyorum,ama eğer okuyosan geçmiş yazılarını ne demek istediğimi çok iyi anlarsınn,ben kendisini sevmiyorum sevmediğim içinde yazılarını çok iyi takip ediyorum,işte motor dediğin yatakta kımıl kımıl olan bi erkek gibi olacak,yada 4 tane motorum var ,canım hangisine isterse ona binerimm,bu hafta şunu test edesim geldi bilmem ne ,bilgi anlamında hiç bi değeri olmayan ,klasik motorcuların bildiği şeyleri saçma bi tavırla anlatan bi kişi bence,olayın egoistlikle yada bencillikle alakası yok,nasıl olmuşsa yalnışlıkla köşe yazarı yapmışlar,hı buda sistemin ayıbı,sitemizdeki bilgi duayenlerine gelince ,boy,edy,aye,coq,makina,prometheus,akburak,slayer( aklıma gelmeyenler kusura bakmasınlar) bunlar hakkaten bilenler bunlar yazsınlar gece gündüz yazsınlar,ukalalık yapsınlar hatta,bilmişlik taslasınlar anlarımmm,çünkü hakkaten bu konuda bilgililer,ama söz konusu kişinin böyle ben biliyorumm ben ediyorumd eyip köşe yazıları yazması sıkıyo beni,okuyun bakalım geçmiş yazılarını,kayda değer bişey bulacakmısınız,yada aaa ben bunu bilmiyodum ne kadar önemli bi bilgi diyebileceğiniz bişey bulabilecekmisiniz SAYGILAR
Olur valla sevinirim, cesaretini ve uslubunu sevdim, sakın bozma yola devam :cat:
Motosiklet alacağım nasıl bir şey almalıyım / Ayşe Şule BİLGİÇ
Okuyunca bu ne dedim..Şule hanım yeni bir makinamı alacak...:silent:
Baktım...:wiinkk:
Yazdıkları doğru konular....Kendisini sevmem ama yazılana katılıyorum..
Dipnot:Her kadın kıskançtır...Güzellik mi....Onun ölçüsü nedir? ..Bilmem gerek konuşmam için...:mrgreen:
Ben evliyim Ali....
Öyle bir adamdan alıntı yaptın ki....:mrgreen:
cesaret + üslup x iso = 0
elimizde böylle bir formul olursa ne eklersen ekle yanına değişmioooo![]()
İlginç 06 almak için ne verdin acaba?
hatalıysam 0900 910 20 20'ye bildirin :cherry:
İso,
sen ve diğer arkadaşları bir kınama yazısı değil bu.
Bunun farkındayım.
lütfen yazımı böyle algılayın...:wiinkk:
Yazarları yazmaktan caydırıp, sonra da sesimizi duymuyorlar diye bağırmanın alemi yok.
Kimseyi kırmamışımdır umarım...
Bunları zaten hemen herkez biliyor ve insanların tercihleride var bütçe kısıtlarıda..motosiklet kullanan veya almayı düşünen kitleyi okadar bilinçsiz,kendinide motosiklet tanrıçası görme havalarından geç artık şule.. eğer yardım konusunda samimi ve içtensen motosikletseverlere gerçekten faydam olsun diyorsan..öyle bi kaygın varsa daha faydalı ve verimli olacağın konulara yönel..yazılarını bayarak veya yarıda bırakarak (ben gibi) okumasın motosiklet tutkunları..genişlet vizyonunu..
Yukarda yazdığın şeylere emek vermişsin,böyle yorum yapmak istemezdim..ama inan yazmamak için ancak bu kadar dayanabildim k.bakma..
Şöyle birşey daha etkin olmazmı sencede; örneğin 2. ellerde marka ve modele göre kronik sorunlar ve dikkat edilecek parçalar..mesela yamaha tdm lerden başlayabilirsinöyle üstünkörü değil gerçekten araştırma yaparak..tecrübeli insanların bile faydalanabileceği kadar orjinal..bunu yapacak imkanlarınız var.Saygı ve sevgilerimle
Numara meşgul çalıyor. :cyclopsan
Yazdıklarında haksız değilsin.
Yani eleştirelim.
Hatta eleştiri konusunda elimizi bol tutalım.
Onu daha iyi yazmaya teşvik edelim.
Motosiklet kullanıcısının nefesini ensesinde hissetsin.
Yani vuralım da,
Öldürmeyelim.
Biraz elimiz ağır.
Onu anlatmak istiyorum.:wiinkk: