motosiklet 2007 fuarı

fuarla ilgili bir başlık bulamadım. varsa silerim bu başlığı. sormak istediğim bu ayki motosiklet dergilerinde fuar davetiyesi veriliyor mu? ya da fuara giriş ücreti ne kadar bilen var mı arkadaşlar ? ayrıca belirtmek isterim ki sitedeki fuar linkine tıklayınca sayfa bulunamadı hatası veriyor...

fuar davetiyesi hemen hemen tüm motosiklet bayii'lerinden temin edilebiliyor geçmişte hep böyle oldu.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen sene fuarın önünde Faramaz Azar kardeşimizden istediğimiz kadar almıştık. kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. herhangi bir alış verişimiz olmamasına rağmen.
bu senede başımızın çaresine bakacağız

haydaa ben Bu baslıgı Gecen sene zannedip Farklı bi başlık açtım Tüh... Mod lar Siler :mrgreen:

Arkadaşlar kesinlikle orada olacağım.

MT-Tshirt'u edinebileceğim bir yer olacakmı fuarda?

17Kasım günü gidecek olanlarla tanışmakta hoş olabilir :)

Evet Harbi motosiklet.Net'in takılıcagımız Biyeri olsa Böle her gelen Merabalaşsaakk takılsakk Ama yokki Muhtemelen bende 17 sinde ve 18 inde Ordayim ama Kim Mt den Kim degil blmiomki.... Bilmiozki...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
http://www.interteks.com/OnlineDavetiye.aspx

Bu adresten %50 indirimli online davetiye alabilirsiniz :wiinkk:

Fuar 15 - 18 Kasım 2007 Tarihleri arasında yapılacaktır... :rendeer:

Şu %50 kısmına dikkat, hangi meblağın yarısı? :) Ayrıca bu fuarın marttaki fuarın tırnağının kiri olamayacağını duydum, varsa onaylayan beri gelsin. Ben yine de gelmeyi düşünüyorum ucuz, fuar kampanyası vs. sebebiyle aksesuar almaya. :)

davetiyeleri mi aldım.servise gittiğim yerden. motosiklet tamircilerinde ve satıcılarında vardır..

GKN

mt standı olucakmı fuarda?? ?

Son düzenleme:
Nick'imizin yazıldığı Tişört flanmı bastırsak :p
Fuar'da tanışıp görüşürüz...

Evet Fuarda MT Standı kurulacakmı ?
Her Türlü Yardıma hazırım...
Halkla ilişkiler okuduğum için az fuar düzenlemedik :bounce:

:rendeer:

her yerde vardır. motosikletle alakalı heryerde. :D hiç olmadı git bi honda bayine al.

ben korlasda buldum aldım davetiye teşekkür ederim bilgiler için.

Evet Harbi motosiklet.Net'in takılıcagımız Biyeri olsa Böle her gelen Merabalaşsaakk takılsakk Ama yokki Muhtemelen bende 17 sinde ve 18 inde Ordayim ama Kim Mt den Kim degil blmiomki.... Bilmiozki...

mt standı olucakmı fuarda?? ?

Nick'imizin yazıldığı Tişört flanmı bastırsak :p
Fuar'da tanışıp görüşürüz...

Evet Fuarda MT Standı kurulacakmı ?
Her Türlü Yardıma hazırım...
Halkla ilişkiler okuduğum için az fuar düzenlemedik :bounce:

:rendeer:

geçtiğimiz her iki fuardada MT standı kuruldu,buluşma yeri dinlenme mekanı olarak kullandık.
ama yinede patron bilir bu fuar öyle ahım şahım bir fuar değil mekan zaten ufak firmalar geçenkine pek ilgi göstermemişti aksesuar almak için gidilebilir.birde yeni yıla gireceğimizden dolayı son fuar olduğu için 2008 modeller gelebilir

Bıda Bu fuar Cnr Expo Da olmicak degilmi halbuki ne kdarda Çok alışmıştık Cnr de olmasına :O :cyclopsan:pale: Nyse bu yerin Tam olarak yerini Bilen varmı Taksimde Falan Die biliyorum Ben Tam olrak blen solesin yov :O

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar