Motosiklet 2007 Fuarı Başlıyor / Herkesi Motosiklet.Net Standına Bekliyoruz...

Super Moderator
Saat 10.00'dan beri fuardayız, ayrıntılı dolaşma fırsatım henüz olmadı fakat şöyle bir göz attığım kadarıyla Motosiklet 2007, Motosiklet 2006'dan birkaç gömlek üstün bir fuar olmuş, katılımcılar daha seçkin ve daha işe yarar görünüyor.

Aksesuar firmalarının geçen seneye göre katılımı artmış sanki, ama Motoshow'daki çeşide de buradz ulaşılmasını beklemek yanlış olur bence...

Selamlar
29 martta başlayacak fuar için Antalyadan 15 kişilik araç kaldırıyoruz. Fuar giriş ücreti hakkında bilgisi olan varmı yada davetiye nerden temin edebiliriz.

hani geçen sefer iki ayrı fuar yapılmıştı bu sene de öyle mi olacak ? yoksa bu çinli fuarı mı?

yarın gelmek istiyorum fakat nasıl davetiye bulacağım fikir verebilecek olan var mı??

Arkadaşlar korumalı bayan montu isteyenler yıldız ticaret standına mutlaka baksınlar.çeşit ve beden bol.ben bugün kendime yeni mont aldım...
ixon marka montlar.benim önceki montum da ixon.
erkek kesimi olduğundan dirseklikleri oturmuyordu kollarıma o nedenle yenisini aldım.eskisini de babama hediye ettim:mrgreen:
bayan montlarının ne kadar zor bulunduğunu bildiğim için haber vereyim dedim :)
mt standına uğramayan mt üyelerini tek ayak üzerinde cezaya kaldırıyoruz:queen:

Bugün başlayan fuara giriş ücreti ne kadar acaba? Veya davetiye varsa nereden temin edebiliriz? Cevap için şimdiden teşekkürler :)

Kapıda 20 ytl yazdığını gördüm ben.
Davetiyeyi motosiklet.net standından birilerine telefon açarak kapıya isteyebilirsin sanırım.onlarda var.
gelişim sürücü kursu(ibrahim) nickli üyeye bir msj atıp danış istersen.veya skullhunter'a...
Haftasonu gidecekler yarın akşam(cuma akşamı) bostancı beers'daki mt toplantısına gelip davetiyelerini alabilirler.

http://www.motosiklet.net/forum/duy...i-bostanci-beers-herkese-fuar-davetiyesi.html

gelişim sürücü kursu nickli ibrahim beye de, adminimiz skullhunter'a da olcan138 nickli moderatöre de konuyla ilgili mesaj attım, özel mesajlarda belirttiğim gibi yarın benimle iletişime geçen biri olur umarım, kapıya kadar gidip de kişi başı 20ytl ödemek istemem doğrusu?

Son düzenleme:
Super Moderator
marslan, benim yarın fuara gidişim 2'yi bulabilir, o saatten sonra memnuniyetle davetiye getiririm kapıya:)
Özel mesajla telefon numaramı da atıyorum şimdi...Yardımcı olabileceksem ararsın.

Bu arada Crato değil crato gibi olacak ama olcay değil olcan138 :p

pardon yanlış yazmışım, editledim mesajımı :)

yarın fuarda görüşmek üzere ;)

boy

Dün fuara uğradım. Bu akşam iş çıkışı da gideceğim. 17:30 - 20:00 arası orada olacağım. Oradan da fuarı kapatıp Bostancı Beers toplantısına gideceğiz. Bugün motoruma son binişim, yarın sabah servise götüreceğim grenajlar sökülecek. Yarışlara 2 aydan az kaldı, aleti yarış için hazırlamaya başlıyoruz. O yüzden yarın benim makinayı son defa görebileceksiniz. Tabi yarışlara gelirseniz o ayrı :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sizce malzeme almak için motosiklet 2007 mi yoksa motoshow 07 mi daha iyidir çeşit+fiyat bakımından
yani gidip de motosiklet 2007 den malzeme alıp sonra
"yaw motoshow07 de daha fazla seçenek daha ucuzmuş"
demek de var...

Motoshow fiyat ve kalite açısından biraz daha tuzlu....Bu başlayan fuar nispeten ucuz olmalı diye düşünüyorum....:cat:

fuar tayfasına selamlar...BBRR abimiz İstanbuldaymış tesadğfen öğrendim kendisinden...valla bu 5 oluyo...çaktırmadan geliyo ve tüyüyo...sonra birdahaki sefere diyo...hadi çekelim kulağını...:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
fuar tayfasına selamlar...BBRR abimiz İstanbuldaymış tesadğfen öğrendim kendisinden...valla bu 5 oluyo...çaktırmadan geliyo ve tüyüyo...sonra birdahaki sefere diyo...hadi çekelim kulağını...:mrgreen:

Ta en başında vardı konun...Görmedinmi resimlerini?....Asıl hayırsız sensin...Adam nerelerden gelmiş gitsene len fuara?...

İstanbulda olsam hergün giderdim.....Şansınızı değerlendiirin yaaa...:pr: :pr:

valla ben bugün tanıştım aksesuar seçiminde ne zaman kafamız karışsa kalktı bizimle dolaştı pazarlık yaptı muhabbeti hoş bi abimiz.resimler de var müsait bi zamanda ekleyeceğim:cat:

vatana millete hayırlı ugurlu olsun bence,,,, nekadar ÇİN istemesemde ondan ekmek yiyen abilerimiz kardeşlerimiz var.. umarım onlar için HAYIRLI OLUR....

Arkadaşlar resimler yokmu yaww... Zaten gidemedim diye yüreğime oturmuş..
Bari resimlerle avutun beni be kardeşim... Saygılar..

abi yarın için 2 bilet verebilirmisiniz bana iki motosiklet tutkunu için bu iyiliği yaparsanız çok seviniriz lütfen

abi hemen cevap yazabilirmisiniz msn adresim [email protected] bana cevap yazın lütfen

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar