Motosiklet 186mt havada takılıp kaldı.

İspanya'da bir plajın üzerinde ip üstünde motosikletle cambazlık yapan Mustafa Danger yaklaşık 186 metre yükseklikte takılıp kaldı.
Faslı gösterici, iki kulenin 43. katları arasındaki yürek isteyen yolculuğu sırasında hedefine az bir mesafe kalmışken teknik bir arıza nedeniyle olduğu yerde kaldı.
O ve motosiklete bağlı bir çerçevede asılı bulunan ortağı, yardım gelmesiyle güvenle yere indirildi.
Neyse ki, Mustafa ikinci denemesinde Great Bali Oteli ile Monte Tossal arasındaki 500 metrelik mesafeyi ip üstünde gitmeyi başardı.

Kaynak:Milliyet

Ekli dosyalar

• tam-yerinde-takildi--891007.jpg
    tam-yerinde-takildi--891007.jpg
    37.6 KB · Görüntüleme: 17,602
Neyi kanıtlamak ister bu arkadaşlar anlayamam bir türlü, demek ki onlar da böyle tatmin oluyorlar...

Adrenalin işinde sanırım doz biraz artmış diyeceğim ama, belki de takılı kalmak gidiyor olmaktan daha emniyetli bir durum olmuştur. Bilemiyoruz.

Zamanında Tatilya'da böyle bir gösteri düzenlenmişti... Ismini hatırlamadığım bir gösterici motosikletiyle telin üzerinde Tatilyayı boydan boya geçti. Tabi kimse ilgi göstermemişti...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayatimda bir kere de olsa yap listeme,bunu da ekledim.
Hakkinizi helal edin.:)

MkD

faslı adam ispanyaya gitmiş yetmezmiş gibi plajın 186 mt yukarısında motosikletle ipin üzerinde :mrgreen:
para insana neler yaptırıyor :mrgreen:

faslı adam ispanyaya gitmiş yetmezmiş gibi plajın 186 mt yukarısında motosikletle ipin üzerinde :mrgreen:
para insana neler yaptırıyor :mrgreen:

Fas-ispanya komşu ülkeler değilmiydi :)

Orda da Yusufla beraber ne manzara izlemiştir :D

Cambazın soyadı "Danger" bence adı üstünde :p:p

bu milletin zoru nedir anlamadım ki ya rahat mı batıyor arkadaş:silent:çıkmışın o yüksekliğe hemde motorla:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar