Motoshow'a gitmek için plan öneren ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selam
Hepimizin bilgisi olduğu gibi bu hafta sonu fuar var, bu fuara bi yerlerde buluşup gitmek isteyenler vardr, nerde buluşmayı planlıyorlar? site yöneticilerimizin bizi biyerlerde toplama ihtimali var mı? ne kadar kalabalık o kadar güzel olur bence..

Güzel bir anket ile; ne zaman? nerde? kaçta toplaşacağımızı kararlaştırıp gitmekte fayda var diye düşünüyorum

Kazasız Belasız sürüşler herkese:rendeer:

Fuar Hakkında Bilgi ::::

Fuar Adı : Motoshow 2009
Fuar Açılımı : Motosiklet,Ekipmanları veAksesuarları Fuarı
Fuar Alanı : Cnr Expo Center
Ülke : Türkiye
Dönem : 19 - 22 Mart 2009
Konu: İhtisas fuarı
Kaçıncı: 3
Sektör Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet
Periyod : Yılda Bir
Ürünler : Motosiklet, Aksesuarları, Motosiklet Giysileri, Atv, Mopet, Modifiye, Performans Kitleri

Organizatör Künyesi Ares Fuarcılık Ltd. Şti.

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motoshow malesef bizim forumda yokmuş farzediliyor, oysa motosiklet adına yapılmış nadir organizasyonlardan birisi.

Yok o dernek onu desteklemiomuş yok bu dernek bunu desteklemiyomuş, yok o üretici ona katılmıyormuş yok bu üretici buna katılmıyormuş, bunu da rant kavgası haline getirmişler.

Keşke 2 değil 200 fuar olsa.

Tam tarihini bile bilen yok, bilet temini sıkıntı herşey sıkıntı, ama inat ettim gidecem bu fuara.:cherry:

Arkadaşlar kısmetse ben gelicem, Ümmet abi bi organizasyon düzenleyeceğinden bahsetmişti ama...

Motoshow malesef bizim forumda yokmuş farzediliyor, oysa motosiklet adına yapılmış nadir organizasyonlardan birisi.

Yok o dernek onu desteklemiomuş yok bu dernek bunu desteklemiyomuş, yok o üretici ona katılmıyormuş yok bu üretici buna katılmıyormuş, bunu da rant kavgası haline getirmişler.

Keşke 2 değil 200 fuar olsa.

Tam tarihini bile bilen yok, bilet temini sıkıntı herşey sıkıntı, ama inat ettim gidecem bu fuara.:cherry:

Aynı fikirdeyim senle perşembe başlayıp pazar bitiyor . Cumartesi gitme niyetindeyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel Bi Org. Olacak Heralde
Motoplus Boşdu Bakalım Bu Nasıl Olur

Ama Buna Arabayla Gidicem Alışveriş Yapmam Lazım Malum Yaza Giriyoz.

kimler katılıyor fuara? fuarla ilgili bilgi göremedim hiç.

Fuar bileti için Motoron dergisi almanız yeterli arkadaşlar ben aldım Mart sayısı 2 kişilik davetiye veriyor.Kısmetse Pazar günü ordayım arabayla gidicem inşallah güzel olur.:cat:

Ben montumu değiştirdim,sağ olsunlar mağazadakiler fuara gidermisin dediler.Ve bana Çarşamba günü için VIP bilet verdiler.Süper oldu.

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Motoron dergisi dışında fuar için bilet bulma ihtimalimiz var mıdır? Ya da hangi firmalardan, mağazalardan..vs bulabiliriz bilen var mı acaba?

mt stand'ıda yok sanırım...

yanlış giden bişeyler var sanki? haksızmıyım?

Kim düzenliyorsa düzenlesin sonuçta motor fuarı bu yaa.basında çıkacak herkes motorları görecek, motora heves artacak,medyada yer alacak falan filan...

Ama fuar yokmuş gibi sanki bizim forumda; niye acaba biri bana anlatabilirmi?

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Açıkçası bu "sanki yokmuş" gibi davranmanın gerekçesini ben de merak ediyorum, biryerlerde bir sürtüşme falan mı oldu acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar