Motoshow07 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada / MOTOSHOW 2007

bunlarda benden

[not]Bütün fotoğrafları aynı sayfaya yüklemeyiniz. Az önce baktım 112 adet fotoğraf koymayı denemişsiniz. Ayrıca photobucket fotoğraf yüklenmesi zamanında sıkıntı yaratıyor. Imageshack'e atınız. Hiç olmadı zip'leyip rapidshare'e atınız.
Prometheus[/not]

Abi ne yapayım ya :pale: O kadar uğraştım yüzlerce resim ekledim yine yaranamadım :pr: Madem sayfanın içine ettim sil o zaman...
Estağfurullah kardeşim. Ama... Burada yüz megabit hattın keyfini sürüyor, internet omurgasının tadını çıkarıyorken ben bile açamıyorum sayfayı. Firefox yamuluyor :)
Imageshack'in thumbnail desteği var, benim yukarda gönderdiğim mesaja benzer. Kendi hesabında bu fotoğrafları seçip thumbnail kodunu istersen sana liste halinde verecektir. Öyle daha kolay oluyor inan bana. Teşekkürler resimler ve videolar için bu arada :cat:

Estağfurullah kardeşim. Ama... Burada yüz megabit hattın keyfini sürüyor, internet omurgasının tadını çıkarıyorken ben bile açamıyorum sayfayı. Firefox yamuluyor :)
Imageshack'in thumbnail desteği var, benim yukarda gönderdiğim mesaja benzer. Kendi hesabında bu fotoğrafları seçip thumbnail kodunu istersen sana liste halinde verecektir. Öyle daha kolay oluyor inan bana. Teşekkürler resimler ve videolar için bu arada :cat:

Ben de onu diyecektim de şimdi anlatmak gerekir, üşendim. Sen şöyle screenshot'larla desteklenmiş bir anlatım hazırlasan da duacın olsak :p

Bizim Yusuf'un motoru satılıkmış, çok çene patlattım ama ıhhh satılmadı :queen: :queen: :queen:
Üstüne de binmeyen kalmadı :queen:

img8174287287287kn9.jpg

Ayşe ciğim Şule ciğim :)

img8198nnnby5.jpg

Allah beeeeeeeeeeeeeeee, kelimelerin tükendiği an işteeee :queen: :queen:

img8191ttmz0.jpg

img8193bbbea1.jpg

Canımmmmmm benimmm, seni tanıdığıma çok sevindim güzelim :rendeer: :rendeer: :rendeer:

img8232dddpi7.jpg

Fotoğrafları küçült de koy. PRM

Küçülttük Onur bey..:mrgreen:

Son düzenleme:
sonuda TA 'ya kavuştun demek. fuardan ayrılırken motoru nasıl bıraktın merak ediyorum doğrusu:mrgreen:

:mrgreen:

sene 1970 renkli forograğraf makinaları icat edilemedi daha:p

Son düzenleme:
Ben de sevindim dishy seni tanıdığıma:)
Ama keşke Erhan ı kare dışında bırakmasaymış bizim Mert:queen:

Dışlamış onu :p :mrgreen: :queen: :queen:

Bence Mert bilerek yaptı, canı çıktı Merttttttt beni çekkk Mert beni çekkkkk :mrgreen: :mrgreen: Aynen öyleydim :queen:

Bu arada(Konu dışı ama mazur görün) Ayşe Şule de çok güzel yav kıskanıyorum yaaaa:p

Yok bu seferlik affettik tamam :mrgreen:

Evet çok güzel kendileri :) Allah a şükür ben de güzelim :queen: Hiç kıskançlığım yoktur :cat:
+ Ondan uzun ve güzelsin, ne kıskanıyosun :wiinkk:

Uzun kelimesi motorcu olmamız sebebiyle kullanılmıştır..

Son düzenleme:
kih kih kih::surprise ::surprise
Şaka bir yana severim ben Ayşe Şule 'yi.Hem güzel,hem akıllı ,hem Fazer kullanıyor daha ne olsun di mi yani:cat:

Atilla bir tane bile resmimi çekmemişsin alacağın olsun...

::yanliss: ::angry2:: ::miiz1:: ::miiz1:: ::ranntign ::cekic:: ::evil::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar