Motoshow07 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada / MOTOSHOW 2007

mete_han dan alıntı:
standa giriyorsun görevliler el ensede...tipe göre muamele yapıyor...

Kanka kızma yaaa....Senle ilgilenmedilermi yoksa?....:p Sen motorlara bak gerisi hikaye.....Pazar gitmiyceksin...Hem boş kalabalık hem de tam manasıyla gezemiyorsun....

İlginçtir ki bu seneye kadar sadece 1 kez anahaberlerde çıkan fuar hergün her kanalda 2 kere çıktı....Tanıtımı iyi yapıyorlar.....

Toplam 4089 motosiklet için fuar stantlarında acil kredi verilmiş bankalar tarafından....

Abi motorum geldi bi kredi versende alsam......:p
Şimdiki nesil çok şanslı çoookk.....:pr:

kanka benim ağır abi ambiansımı görcen...sanki Yeşilköy benim...karizmam 1500...o açıdan no problemada...kimi amatör kimi profesyonel ...bir motorun teknik detayını soruyorum herif bilmiyor...katalogda yok...Örneğin şu İtalyan el yapımı BIMOTTA vardı ya...ordaki görevli mesela...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dışarda içerden çok motor var yaaa...Dışarıyı gezseydiniz ya.....

Tabi kızlar içerde....Dışarıya kim çıkar?......:mrgreen:

Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm fuardayımmmmm :queen:

bu mesajı yazdığına "mesaj yazdım. mesaj yazdımm. siteye mesaj gönderdim" diye ortalığı ayağa kaldırıyordu. sonra sanırım Olcay abiydi sessiz olmu dedi bişey dedi :mrgreen:

sürekli konuşuyo, sürekli hareket halinde :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu mesajı yazdığına "mesaj yazdım. mesaj yazdımm. siteye mesaj gönderdim" diye ortalığı ayağa kaldırıyordu. sonra sanırım Olcay abiydi sessiz olmu dedi bişey dedi :mrgreen:

sürekli konuşuyo, sürekli hareket halinde :queen:

Hiperaktif diyosun yani......:p :p

arkadaşlar bileti motorsiklet dergisi hediye verdi ben aldım ama bu fuara gidemedim içime dert olmuştu ama motorları sizin sayenizde gördüm o bile bana yeter
:salut:

arkadaşlar bugun bende fuardaydım..fuar kopuyodu yaa..içerde çok bunaldık..hadi dısarı cıkalım dedik dısarı cıktık bide ne gorelık...tek teker afif..yine teker yapıyo..sonra gosteri iptal oldu gerçi ama..ya ben neden anlatıyorum foto yollıcam ama nasıl yollanıyo bilmiyorum..fotolarla anlattsam daha iii

keşke orada olabilseydim bir kaç motor çok hoşuma gitti.almayı da düşünüyorum ama fiyatları meçhul.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence amca diil de arkadakileri çekmiş olmasın?.....:p

Amca bu kadar hız gelmez sana....Bırakta torunlar binsin....:p

arkadaslar bende ailemle gezme firsati buldum..fuar siradan geldi bana yeni birsey yok..uzuldugum bi nokta hala bazi firmalar cin mallarini yuzde yuz yerli diye kakalamaya calisiyor ..neyse gelelim resimlere...

Moderatör tarafında düzenlendi:
fotolar için teşekkürler çok istememe rağmen fuara gidemedim ama gitmiş kadar oldum walla

gazman ekledigin resimler çok büyük sayfanın açılması uzun süüyor!!!

saolun valla resimleriniz sayesinde gidemediğim fuarı izleme sansımız oldu emeği gecen herkese slmlar saygılar

selamlar döndük fuardan ankaraya danger0 ile tanışma fırsatım oldu burdan memnun oldum tekrardan....

Fuara gelince bana biri açıklar ise sevineceğim....
Kapalı mekanda havalandırma zaten sıfır gibi, Motoru çalıştırmanın ve sonuna kadar gazı köklemenin mantığı nedir, hangi mantıkla yapılmaktadır, motosiklet fuarı diye motoru bağırtmak mı gerekir, ha bunu yapınca insanların da oraya akın etmesi zate anlamadığım öteki konu...
neyse gezdik gördük geldik...
herkese selam...

NOT: Diğer sevindiğim konu ise Kemal Merkit ile tanışma fırsatını bulmuş olmam, bu kadar cana yakın birini benden sonra görmemiştim hehehe, herkesle ilgilendi herkesle foto çektirip hiç sıkılmadan yaptı bunları gözümün önünde, tebrik ediyorum helal olsun...

kalın sağlıcakla...

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi hoşda toplu halde gitmedinizmi fuara hani kahvaltı resimleri hani MT nin önünde toplu bi resim çektirmek felan..belkiyoruz..

herkesin ellerine emegine saglık bizlerle bu resimleri paylaştıgınız için bu sene kısmet değilmiş ama seneye insallah o fuarda ben de olacam... Mankenler ve motorlar cok hoş ayrıca soylemeden geçemiycem :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar