Motoshow - Expo 2008

moto-expo-foto_25524_s__1.jpg

moto-expo-foto_25524_s__2.jpg

moto-expo-foto_25524_s__3.jpg

moto-expo-foto_25524_s__4.jpg

moto-expo-foto_25524_s__5.jpg

moto-expo-foto_25524_s__6.jpg

moto-expo-foto_25524_s__7.jpg

moto-expo-foto_25524_s__8.jpg

moto-expo-foto_25524_s__9.jpg

moto-expo-foto_25524_s__10.jpg

moto-expo-foto_25524_s__11.jpg

moto-expo-foto_25524_s__12.jpg

moto-expo-foto_25524_s__13.jpg

moto-expo-foto_25524_s__14.jpg

moto-expo-foto_25524_s__15.jpg

moto-expo-foto_25524_s__16.jpg

moto-expo-foto_25524_s__17.jpg

moto-expo-foto_25524_s__16.jpg

moto-expo-foto_25524_s__19.jpg

moto-expo-foto_25524_s__20.jpg

moto-expo-foto_25524_s__21.jpg

moto-expo-foto_25524_s__22.jpg

moto-expo-foto_25524_s__23.jpg

moto-expo-foto_25524_s__24.jpg

ellerine saglık harika resimler.umarım bir gun oradan guzel bir motor almak nasip olur

Hatunlardan baya bahsedilmiş.. bi kaç arkadaşımızda bunun yanlış olduğunu söylemiş, bir arkadaşımızın cevabıda hatunlar olmazsa kim rekor kırabilicek ? diye cevaplamış =)

Oraya motorların yeni modellerini yeni teknolojileride görmeye gidende olmuş abazalık yapmayada gidende olmuş bunlar bi gerçek =)
Bayanlar görüntü ve etkileyicilik açısından oldukça önemli ama bence şu değişmeli, oraya kendilerince cesur giysileri giyip güzelce oturup herkezin bakmasını sağlayan güzel vücutlu bayanlar değilde, mesela motorun rengi ile uyumlu saç rengine sahip tatlı hoş bayanlar ve özellikle giysileri motorun doğası ile uyumlu olucak şekilde bayanlar gösterimde olsa daha etkileyici olur.. Striptiz club larına dönmemeli fuarlar..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimler güzel..Ablalar da güzel..Motorlar harika.... Hepsini allah sahibine bağışlasın.....:cat::cat:

paylaşıö için teşekkürler.fuhar hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Eğer bu eleştiri mahiyetiyle yazılmışsa bence eleştirilirken eleştirilenlerden olucaksın.... Biraz yazıya dikkat edelim..Okumakta zorlanıyoruz... :bounce::bounce:

SAnırım fuarın geneli bu şekilde...Bayanlar ve yeni modeller... Her fuarda bayanlar daha çok ilgi çekiyor.... Bayan fuarı yapsınlar arada bir motor görürüz.... :p:p:p

Resimler güzel..Ablalar da güzel..Motorlar harika.... Hepsini allah sahibine bağışlasın.....:cat::cat:

Eğer bu eleştiri mahiyetiyle yazılmışsa bence eleştirilirken eleştirilenlerden olucaksın.... Biraz yazıya dikkat edelim..Okumakta zorlanıyoruz... :bounce::bounce:

yok o manada diğil. expo 2008 diyor hangi ülke de olduğunu sorcakdım ve tarihini.polonya falan gördüm resimlerde gerçi orası düye düşündüm ama kesin bilgi olmadıı için sordum .soruda gerçekden kısa oldu haklısın öle düşünmekle.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL

yok o manada diğil. expo 2008 diyor hangi ülke de olduğunu sorcakdım ve tarihini.polonya falan gördüm resimlerde gerçi orası düye düşündüm ama kesin bilgi olmadıı için sordum .soruda gerçekden kısa oldu haklısın öle düşünmekle.

Valla bende bilmiyom hangi ülkede....:p:p Resimlere baktık yeter dedik.... :queen::queen:

Hepimiz kardeşiiiiizzzz.. :queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu Expo'yu bir İzmir'e versinler bu hatunlar çirkin kalır.:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son resimdeki dilber bir tuhaf bakmış, gizemli bir havası var ve üstüme geliyo sanki. Sapık kız beni taciz ediyo,ama yemezler, git bacım bir kaza çıkacak şimdi. Elini de yaylandırmış ne istiyosun alla alla...:queen:

Hic olmaz ise bu mankenler bir seye benziyor manken sifati adi altinda , Turkiyedeki mankenler benim gozumde resmen motorun fiyatini dusuruyor. O guzelim motorlara hic dokunmasalar daha mutlu olacam.

Son resimde ki tricolor ducati monster super otesi adamlarin bayrak renkleri bile motorda tasarim unsuru oluyor .

Hatunlardan baya bahsedilmiş.. bi kaç arkadaşımızda bunun yanlış olduğunu söylemiş, bir arkadaşımızın cevabıda hatunlar olmazsa kim rekor kırabilicek ? diye cevaplamış =)

Oraya motorların yeni modellerini yeni teknolojileride görmeye gidende olmuş abazalık yapmayada gidende olmuş bunlar bi gerçek =)
Bayanlar görüntü ve etkileyicilik açısından oldukça önemli ama bence şu değişmeli, oraya kendilerince cesur giysileri giyip güzelce oturup herkezin bakmasını sağlayan güzel vücutlu bayanlar değilde, mesela motorun rengi ile uyumlu saç rengine sahip tatlı hoş bayanlar ve özellikle giysileri motorun doğası ile uyumlu olucak şekilde bayanlar gösterimde olsa daha etkileyici olur.. Striptiz club larına dönmemeli fuarlar..

tam bu yazdıklarının aynını yazmıştım aynen katılıyorum fuarı striptiz kulübüne döndürmüşler....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar